Rega Apollo CDP 2017 CD afspiller

 

Slide background
Slide background
Slide background

Genoplev din CD musik på Rega Apollo-CDP afspilleren

Rega Apollo CDP 2017 løfter arven fra vel nok den nok bedst testede CD afspiller nogensinde, Apollo CD og Apollo R

Det enestående topbetjente løbeværk med Regas specielle CD software, der optimerer afspilningen på hver enkelt CD plade, går igen.
Løbeværket sikre det bedste udgangspunkt for en korrekt aflæsning af CD pladen. Opdateringer er sket på DAC siden, hvor der er forbedret strømforsyninger og det hele er pakket ind det stabile ekstruderede aluminiums kabinet, der kendes fra Rega Brio 2017 forstærkeren.
Genoplev din CD musik på Rega Apollo CDP afspilleren.

"...no other contemporary CD players, offer so much music for
so little money." Stereophile juni 2018

Designteknologi for Rega Apollo CDP

Apollo CDP 2017 er resultatet af kompetente designere og ingenøres mangeårige intensive arbejde med, at udvikle nye teknologier, lave ultraavanceret software og skabe elegant ingenørkunst. Erfaringerne med Rega ISIS, vores prisvindende og dyreste CD afspiller, og Rega DAC, banede vejen for den nye og unikke Rega Apollo CD afspiller.

Historien bag...
Den originale Rega Apollo blev introduceret i 2005 og med et salg på ca. 20.000 eksemplarer, en kæmpesucces. Den originale Apollo var den første med Rega`s eget styresystem og software, der var afgørende for den fantastiske lydkvalitet der gjorde Apollo til anmelderfavorit overalt i verden. Software og styresystem er videreført og forbedret i den nye Apollo CDP..

Analoge og digitale udgange
Videreudvikling af kredsløbene har forårsaget markante forbedringer på både de analoge og de digitale udgange og gør matchningen til en Rega Brio 2017 perfekt. Som CD transport, i forening med en Rega DAC, er der også en nærmest magisk synergi og fantastisk lydgengivelse.

Kompakt design
Halv størrelse kraftigt og solidt aluminiumskabinet for god afskærmning og topbetjent design for bedre gengivelse og driftssikkerhed,
udgør fundamentet af skønhed og styrke i Apollo R designet.

D/A konvertering
Nye Wolfson WM8742 Chips, de samme der benyttes i Rega DAC.

Udgangsforstærker
Diskret opbygget med rigtige transistorer og fintrimmet til rekordlav THD forvrængning under 0,0025%

Strømforsyning
Ved brug af samme typer højtydende og støjsvage enheder på samme områder som i ISIS reference cd-afspilleren er der opnået markant forbedret afspilningssikkerhed, fejlkorrektion og dertil signaloptimering til den digitale rotationsenhed.

Betjening
Hurtigere læsning af pladen, hurtigere betjening og forbedret kodestabilitet er resultatet af en separat mikroprocessor til displayet,
så Apollo R også her matcher ISIS reference cd-afspilleren.

Fjernbetjening
Apollo CDP leveres med fjernbetjening der også kan styre f.eks en Rega Brio 2017 forstærker.