Rega io | Integreret forstærker til pladespiller

Slide background
Slide background
Slide background

Lille kompakt forstærker fra Rega med fantastisk lyd

Rega io byder på en super lydkvalitet, indgang til pladespiller og tilslutning til dine hovedtelefoner

REGA IO hvad betyder det ?

Man kan måske tænke at det er et lidt pudsigt navn, at kalde en forstærker for IO. Kendere af produktuniverset fra REGA vil nikke genkende til navnet, da det blev brugt til en D/A konverter REGA producerede i det forrige årtusinde. IO er en af Jupiters måner, og da IO også kan læses som ét og nul, er det en fin historie til en D/A konverter. Men hvad har den nye REGA IO så med en D/A konverter at gøre? Svaret er, absolut ingenting -og endda langt fra, eftersom REGA IO er en helt igennem analog forstærker.

En af de mest succesfulde forstærkere igennem tiden fra REGA er BRIO modellen. I 2011 var det den første model hvor REGA´s chefingeniør Terry, udfoldede sin inspiration fra nogle gamle konstruktioner fra 1960érne designet af Linsley Hood (en af datidens kendte ingeniører). Hele den forstærkerserie har været så stor en succes, at alle modellerne i serien på skiftende tidspunkter har være "Årets bedste" og Editores Choice, med mere i deres respektive prisklasser.

Gode ting kommer i små pakker

I forhold til REGA BRIO har IO lidt færre muskler, færre indgange og et noget mindre fysisk aftryk. En REGA IO er på mange måder en halv REGA BRIO. Derfor har den også kun det halve navn IO (brIO). Kernekvaliteten er der dog ikke rørt ved. For REGA er det helt centralt at producere hifi, der kommunikerer musik. HiFi, der er ordentlig bygget til gode priser og her er IO ingen undtagelse. Det skulle da lige være, at den præsterer noget over, hvad prisen viser.


Stjernerne fra anmelderne er da også regnet ned på REGA IO, og vi fristet til at sige: God lyd begynder her!

REGA IO har en vejledende pris på 3.995,-

Rega IO er anbefalet i mange test

Den lille Rega IO forstærker er siden lanceringen blevet begavet med mange fine tests. Rækken af test er senest kulmineret med at Rega IO blev valgts som Årest-Bedste-Forstærker i verdens største Hi-Fi Magasin, What Hi-Fi.

Rega io forstærkeren er også blevet testet i TONE AUDIO her er hvad Jeff Dorgay oplevede:

“The io is worthy of our Exceptional Value Awards for 2020, but that doesn’t truly explain a product that gets the essence of the music so right. Audiophiles beginning their journey here may be spoiled for a very long time.” Læs hele Rega io testen her

rega io forstaerker indvaendigt medlyd

Tilbage til Rega forstærkere