Rega RX-THREE højttaler

rega rx3 hojttaler

Møbleringsvenlig gulvhøjttaler i flot finish fra Rega

Rega RX-3 højttaleren giver dig fuldblods hifi lyd ind i din stue

Det er nemt at blive charmeret over den gode lyd fra Rega RX-1 højttaleren. Hvis du imidlertid ønsker mere punch og dybde i bassen, så lyt til RX-3 højttaleren. Den er vel i kategorien "lille gulvhøjttaler" og er designet til en placering tæt på en bagvæg. Opskriften på den gode lyd indeholder, Regas egne enheder og et enkelt kvalitets delefilter. En af fordelene ved at Rega selv udvikler deres enheder er, at de kan designe enhederne med de elektriske egenskaber de ønsker. Det betyder, at delefiltret ikke skal korrigerer for fejl i enhederne, og dermed kan designes mere enkelt. Bassen i siden er således udstyret med en otte lags svingspole, så den på den måde integrere optimalt med de de to andre enheder uden brug af korrektion i filteret.


RX-3 højttaleren er trods sin beskedne størrelse, en højttaler med en stor voksen lyd, en præcis dyb bas, der bare giver lyst til at høre mere musik.
Det er oplagt at parre RX-3 højttaleren, med en af de prisvindende Rega Brio R eller Elex R forstærkere og koble det hele sammen med et kvalitets højttalerkabel som Rega DUET. Er du faldet for RX-3 lyden men ønsker et højere lydtryk, så lyt på storebror RX-5 modellen.