FYNE Audio F-302 | Årets bedste højttaler op til 5.000,-

fyne audio f302 bedste hojttaler medlyd

FYNE Audio F-302 gulvhøjttaler med årets bedste lyd til prisen

Årets bedste højttaler i prisklassen omkring 5.000,- er F-302 fra FYNE audio

fyne f302 bedste hojttaler 2020 medlyd

FYNE Audio F-302 højttaleren er en fortælling om, en gruppe mennesker, der frigjorde sig fra regnearkstyranniet, og valgte at stå på egne ben. Et stærk hold, der samlet set har mere end 200 års brancheerfaring. Med lysten som drivkraft og frie rammer skabes nye produkter, der bare rammer rigtigt.

Skal det gøres rigtigt, så gør det selv

Kort fortalt er det historien om, hvad der skete, da den skotske højttalerproducent Tannoy blev solgt til et filippinsk Holding selskab i 2015. Den 7 mand store ledergruppe pakkede deres kilte, sixpence og maltwhisky, for at starte op for sig selv, så de havde frie hænder til at udvikle kvalitetshøjttalere helt efter deres egne hjerter og smag. Det blev begyndelsen på Fyne Audio. Selvom firmaet er nyt, skorter det ikke på erfaring, for de syv grundlæggere har tilsammen over 200 års erfaring med at konstruere højttalere.

Årets bedste højttaler tre år i træk

F-302 modellen fra deres entry-level F300 serie, er en af de første modeller fra FYNEAUDIO. Det er entry-level, ikke ud fra et performance synspunkt, men i et ben hårdt prissegment, der kræver optimal udnyttelse af råvarerne og hvor det som konstruktør og producent er den skarpe balance og indsigt der helt bestemmer resultatet.

Og det er netop hèr, det går op i en højere enhed hos de gode folk fra Skotland. FYNE F-302 er sammen med sit pæne og enkle design, en musikformidler hvis kvaliteter man fint kan savne i 2-5 gange dyrere modeller.

Det er ingen hemmelighed

Hemmeligheden er, at man hos FYNEAUDIO har balanceret F-302 højttaleren til perfektion hele vejen rundt. Det er heldigvis ikke forblevet en hemmelighed. Verden over har FYNE AUDIO høstet mange fine anmeldelser og udmærkelser. Det gælder også modellerne fra deres reference F1 serie med priser der runder den kvarte million. F302 er alligevel en ekstraordinær vinder.

"Fyne Audio has done a sterling job with these mouth-watering speakers"

Verdens største hifi Magasin What Hi-Fi, har valgt F302 højttaleren som "Årest bedste højttaler" i budgetklassen (op til ca. 5.000,- / sæt) i både 2018, 2019 og 2020. Det er en fortjent bedrift, men også et opsigtsvækkende hattrick fra et nyt mærke.

FYNE F-302 har en vejledende pris på 4.490,- for et sæt.

Teknisk set er F-302 højttalerens slægtskab med den roste lillebror F-301 tydelig. F-302 er i et større kabinet og derfor som gulvhøjttaler og netop størrelsen er med til at give et bredere og højere lydbillede med dybere bas og endnu bedre dynamik.

Komplet anlæg med FYNE F-302 højttaleren

F-302 er ren musikalsk spilleglæde til en pris der snilt tåler sammenligning med dobbelt så dyre modeller. Et perfekt match med den prisbelønnede Rega IO eller den lidt kraftigerer Rega Brio. Er du til vinyl er en oplagt partner en Rega Planar 2 og vil du streame musik fra din PC, Android eller iOS enhed, så kombinerer du med en Zen Blue fra ifi Audio.

Dette er en anlægskombination der vil overraske de fleste !

FYNE F-302 koster 4.490,- for et sæt og kan købes her:

| Topsoundhifi Østerbro | Audiocompagniet Odense | RenVinyl Bagsværd | Amager Records Amager| Esbjerg Electronic og HiFi Esbjerg |

aarets bedste hojttaler 2019 FyneAudio F302 test whathifi medlyd FyneAudio F302 test aarets bedste hojttaler whathifi medlyd

Kåret som ”årets bedste højttaler 2020” i budget-klassen af det britiske Hi-Fi-magasin ”What Hi-Fi?”, Læs testen her

Specifikationer for FYNE F-302 højttaleren:

Type: 2-vejs, bagudvendt basrefleksport
Anbefalet forstærker: 30-120w
Kontinuerlig belastning: 60w
Enheder: 6” multi-fiber bas / 25mm diskant dome i polyester
Båndbredde: 36Hz – 28 kHz
Delefrekvens: 3,2 kHz
Følsomhed: 90 dB
Impedans: 8 ohm
Dimensioner mm (H x B x D): 932 x 190 x 271
Vægt: 13,3 kg
Finish: Valnød / Sort ask / Lys eg

fyne audio f302 hvilken farve medlyd

Tilbage til FYNE Audio siden