Trådløs højttaler i høj kvalitet - Escape P9

Bluetooth højtaler til haven, båden eller stranden, P9 fra Escape

Trådløs udendørshøjttaler, bygget i kvalitetsmaterialer og i et elegant design

Oplev og køb Escape P-9 udendørshøjtaleren her:

| Udespa & Living Holbæk| TopSound Hi-Fi København | Audiocompagniet Odense | TapeConnection Aarhus |

| Hi-Fi Huset Svendborg | Lydspecialisten Ålborg | VIVO Design Køge |

Escape P9 udendørs højtaleren - Derfor

Bærbare lydenheder har ændret måden, vi lytter til musik på. Telefoner og tablets er blevet en af vores primære musikkilder. Men for dig, der er på udkig efter en høj lydkvalitet uden besværet med ledninger, er markedet domineret af små til mellemstore bærbare højttalere med svingende lydkvalitet og design. Det er på den baggrund at den avancerede trådløse højttaler P9 fra Escape er udviklet.

Trådløs Bluetooth højttaler på batteri

P9 er en trådløs udendørshøjttaler der er oplagt til haven, med i campingvognen, en tur i båden eller til strandturen. Den enkle betjening og nemme tilkobling, via Bluetooth, gør det let at koble sig på højtaleren og skiftes til at være DJ. Med sin fantastisk gode lydkvalitet understøtter P9 højttaleren enhver god stemning i det fri, og helt uden ledning. Ved normalt lytteniveau kan du spille i cirka 8 timer, hvis du spiller baggrundsniveau så spiller P9 op til cirka 16 timer.

Èn højttaler – flere kilder

Escape P9 højttaleren giver dig flere muligheder for at høre musik. Du kan streame via Bluetooth (aptX eller AAC), tilslutte et USB-stik med din musik eller indsætte et Escape M1 AIR streamingmodul (Spotify Connect, Airplay2, Chromecast, Roon) i P9 højttaleren. Der er også mulighed for at tilkoble et eksternt produkt direkte via kabel. Eksempelvis en pladespiller som Rega Planar 1PLUS modellen.

Hent katalog på de trådløse Escape udendørshøjttalerne her

Udendørshøjttaleren Escape P9 i Test

Escape P9 er blevet anmeldt i flere fagblade.  Alle er imponeret over den høje lydkvalitet den enkle betjening og det elegante design. Her er samlet et par citater, klik på linket og læs hele testen:

 

Expert Review "With fabulous sound, and all the power you could possibly ask for, the Escape™ P9 is the perfect speaker for the great outdoors and the best outdoor speaker money can buy !"

 

Plus X Award Design "The Innovation Award for Brand Quality !" "The Escape P9 is awarded the PLUS X AWARD in 4 categories, for High Quality, Design, Ease of Use and Functionality !"

 

Diapason d'Or "The Escape™ P9 surprises with his volume, power and quality...!"

 

Forbes "Escape™ has worked wonders with its P9 Bluetooth wireless speaker...".


bedste udendorshojtaler test escape p9 medlyd

Udendørshøjttaleren også til installation på Café, Restaurant, Wellness, svømmehaller med mere

Escape P9 højttaleren er bygget til at kunne stå ude. Skjult i bunden af højtaleren er der integreret en stålbøjle, der gør det muligt at fæstne højtaleren med en stålwire. Betjeningspanelet i toppen af højtaleren kan låses, og P9 er derfor også oplagt til Caféer, restauranter, museer, wellness og lignende med udendørs aktivitet og servering, hvor man ønsker et stilfuldt design og god lydkvalitet.

Stort lydbillede med én P9 – Stereo med to

De fire special konstruerede enheder, der er monteret på siderne i P9 højttaleren, giver en sjælden fylde i lyden. Det er en teknik Escape kalder for "Omni-directional-sound" hvor musikken bliver præsenteret i et stort og bredt lydbillede med kun én P9 højttaler.
Spiller du i større haver, kan du enkelt koble to Escape P9 højttalere sammen i en "Twin-mode", og dermed skabe et stort stereo lydbillede med krop og fylde i hele haven, så er der kun tilbage, at byde op til dans.

traadlos udendors bluetooth hojttaler sort escape p9 medlyd
transportabel udendorshojttaler escape p9 medlyd
udendorshojttaler escape p9 app medlyd
udendorshojttaler escape p9 hvid medlyd
udendorshojttaler escape p9 sort vejrbestandig medlyd
udendorshojttaler escape p9 strandtur medlyd

Teknisk beskrivelse af P9 udendørshøjttaleren

EscapeTM P9´s høje lydkvalitet og vejrbestandighed, bygger på en gennemtænkt og avanceret konstruktion. Hver P9 er bestykket med 4 separate 3-tommers fuldtone enheder, konstrueret med polypropyle (PP) membran, aluminiumsstøvhætte, lineær flad spider, udluftet svingspole og en kraftig magnetkonstruktion.
Den 8-tommer store subwoofer har et specialdesignet glasfiberforstærket chassis med et overdimensioneret magnetsystem, polypropylen (PP) membran, lineær flad spider og udluftet svingspole for både kraftig, dyb og præcis basgengivelse.
Højttaleren er drevet af en ekstremt effektiv audiofil digital forstærker, og lyden er både optimeret og brugerjusterbar via den indbyggede dobbelte 24-bit DSP-processor. P9 høttaleren er super let at bruge, det er bare at koble sig på med Bluetooth. Der er et udviddet betjeningslag via Escapes dedikerede app til både iOS® og AndroidTM.

Specifikationer for Escape P9 trådløs udendørshøjtaler:

Audiofil Digital effektforstærker - Samlet effekt på 100 WATTS RMS - Frekvensområde 20Hz -20KHz

Digitalt interface - kontroller via Den DEDIKEREDE APP til iOS® og AndroidTM

TO KRAFTFULDE 24-BIT DSP PROCESSORER - Optimal mulighed for tonkontrol og tilpasning til højttalerens placering

USB FLASH DRIVE LYD INDGANG

IMPONERENDE BAS REPRODUCTION - Spiller bas der både er dyb og kraftfuld

UNIVERSAL 3.5MM AUX INDGANG - tilslut transportable afspillere

BLUETOOTH® 4.2 – understøtter Advance Audio Coding (AAC), Qualcomm® aptXTM audio, SBC audiokodeks og A2DP 1.3.1.

Kraftfuldt genopladeligt Lithium Iron Phosphate batteri (LiFePo4) - op til 8 TIMERS TRÅDLØS MUSIK ved normal lyttestyrke. 16 timer ved baggrunds niveau

Kombinér TO ESCAPETM P9 i en stereo opsætning via Bluetooth®

Kan opgraderes til Wi-Fi streaming med Escape M1 AIR modul (Airplay2, chromeCast, Spotify-Connect, Radio, ROON)

Indbygget ladesystem - (240 V / 50 Hz, 110 V / 60 Hz) - nem OPLADNING AF BATTERIET med strømkabel

Vægt: 12,30 kg

Størrelse (HxBxD): 731mm x 220mm x 220mm