Procella Audio P-6 | Biografhøjttaler i professionel kvalitet | bedst i test

 

Slide background
Slide background
Slide background

Dynamik og lydtryk der overstiger THX ultra specifikationerne

Procella Audio P-6 højttaleren er super surround lydkvalitet og dynamik i særklasse, konstrueret til post-produktion og high-end hjemmebiografer

P-6 surroundhøjttaleren er Procella Audio reference lydkvalitet i kompakt udførsel. Det smalle design på P-6 gør den enkel at installerer, hvad enten placeringen er i en baffelvæg, bag et lærred eller direkte på væggen med det medfølgende vægbeslag.

Bestykket med en højeffektiv 6,5” basenhed i kombination med en Professionel 1” diskant kompressionsdriver, monteret i Procella Audio´s Constant Directivity Waveguide, giver P-6 ukomprimeret dynamiske egenskaber ved høje lydtryk. Har du først hørt Procella Audio i en korrekt hjemmebiografopsætning, så er der ingen vej tilbage til almindelige dome diskanter.

Styr på spredningen

Den symmetriske opbygning i kombination med den patenterede waveguide giver styr på spredningen. Det betyder, at klang og lydniveau er mere ensartet til hele publikum ned de fleste af markedets øvrige højttalere.

Procella Audio P-6 er oplagt som stereo, front, center og højde kanal, alt afhængig af dit rums størrelse. Identical Voice™ teknologien fra Procella, giver frihed til at mikse andre modeller fra Procella uden at der opstår klangmæssige forskelligheder. P-6 er oplagt sammen med A-15 og P-15 subwooferen og som top i en en fullrange front - center - front opsætning med P-10si, tilsammen en P-610 LCR surroundhøjttaler.

P-6 er med sin følsomhed på 90dB en nem opgave for de fleste forstærkere, men naturligvis oplagt sammen med Procellas egen kraftfulde DA-05 effektforstærker.

"Lyden er klokkeren i alle kanaler og overgår til og med mange kostbare hifi -højttalere" Lyd & Billede

Lyd & Billede testede Procella og skiftede deres M&K 150 THX system ud med et Procella Audio P-6 system. Læs mere om hvordan det gik for sig her.

| Køb Procella Audio P-6 her |

 

procella surround p6 hojttaler data