Rega NEO pladespiller motorstyring

neo psu motorstyring rega pladespiller side

Rega NEO motorstyring

Ny NEO motorstyring til Rega 24volt modeller

NEO er opbygget med samme stabile, krystalstyret, forvrængnings lave, sinusbølge generator, der bruges i motorstyringen til topmodellen Rega RP-10 pladespilleren. Det giver en perfekt genneret sinus kurve fra de indbygede forstærkere til at drive AC synkronmotorene i Rega pladespilleren.

Udover en opgradering af lydkvaliteteten, så er der elektronisk omskiftning fra 33:1/3 til 45 omdrejninger af hastigheden.

Det er en væsntlig opgradering i forhold til den tidligerer roste TT-PSU model.

Rega Neo er en oplagt partner sammen med Rega Strobe Kit til at tjekke din pladespillers hastighed.

Rega NEO PSU er en del af den samlede pakke i den nye Planar 6 og Planar 8 pladespiller.

NEO PSU kan med fordel bruges sammen med:
P3-24 / RP3 / Planar 3 2016 / RP6 / P5 / P7 / RP40 special edition / RP8 og alle andre modeller der efterfølgednen er monteret med Rega 24V motor upgradekit.

Baggrund for motorstyring til pladespillere

Alle motorer støjer mekanisk i drift. Da man kan betragte en pladespiller som en mekanisk mikrofon, vil pickuppen opfange de mekaniske vibrationer som støj. En del pladespillerproducenter forsøger at løse dette ved at afkoble motoren i et gummiophæng, eller ved at afkobler hele plinten fra motoren, i fjedre, det der hedder et flydende ophæng. Det er imidlertid et kompromis, det det giver en væsentlig dårligere overførsel af motorens omdrejninger til pladetallerkenen.

Den optimale kraftoverførsel fra motoren til pladetallerken opnås ved en fast montering af motor og plint. Motorens vibrationer skal derfor fjernes elektronisk, og det er den opgave Rega NEO løfter.