HD Basic Blu-Ray

HD Basic Bluray DVE

Få det korrekte billede med ekspertens kalibrerings Blu-Ray

HD Basic indeholder optimale testbilleder fra Videoeksperten Joe Kane

Det er de færreste displays af både fladskærme og projektorer, der performer optimalt med den standard billedindstilling der er fra producenten. Det er der flere årsager til. På mange TV bliver billedet ”sminket” for at få det til at træde frem når det skal vises i en butik. Der er tolerancer i produktionen, der betyder, at den gennemsnitlige indstilling på skærmen ikke passer med  netop den skærm.
I opsætning med projektorer er billedet et resultat af både projektor og det lærred der er valgt. Mange lærreder er ikke neutrale i deres egenskaber og farver billedet i forkert retning. For projektorer gælder det samme som for fladskærme, der er typisk også sminket i billedindstillingerne.

Derfor er korrekt kalibrering af din skærm vigtig

Vores TV billede system er en standard. Det vil sige, at der er en korrekt måde at vise billedet på. Det korrekte billede er det der er magen til det billede som eksempelvis filminstruktøren har. Det handler enkelt om, at reproduktion (forbrugeren billede) skal stemme overnes med produktionen (instruktørens ide med billedet). På den måde kommer det visuelle udtryk som instruktøren har valgt, til at stemme med det som vi ser på vores skærm. Der er sammenhæng i kommunikation fra afsender til modtager.

Hvordan får jeg et korrekt billede ?

Da film og tv er produceret forskelligt efter det som instruktøren gerne vil vise, så er det jo svært at vide om ens billede er rigtigt. Derfor skal man bruge testbilleder. Et testbillede er designet efter de regler som vores standard forskriver, og derfor vil en korrekt kalibreret skærm vise instruktørens billede i stedet for den sminkede version.

HD Basic er det rigtige valg til kalibrering

HD Basic indeholder alle de testbilleder der er nødvendige for at kunne kalibrere et skærm til korrekt gengivelse. I navigationen kan du vælge at gå direkte til testbillederne eller følge den guide der er. HD Basic har også en 90 minutters gennemgang at TVéts historie og baggrund, hvilket giver en dybere indsigt i hvad og hvorfor kalibrering er vigtig. HD Basic er den seneste kalibrerings disc fra Joe Kane Productions. Helt tilbage fra Laser Disc tiden har Joe Kane udviklet kalibrerings testbilleder under navnet Video Essentials og Digital Video Essentials. Joe Kane er en legende indenfor forståelse og forbedring af billede standarder, og han har været med til at definerer de standarder vi bruger i dag. Med den indsigt og viden er du sikker på at testbillederne har den professionelle kvalitet der er nødvendig for at komme i helt i mål med din kalibrering.
HD Basic indeholder også et afsnit til forståelse og kalibrering af lyden i dit surround system.

Prisen for HD Basic Blu-Ray er typisk 250,- find en forhandler her

God fornøjelse