Ny pladespiller? - Køb og salg af pladespillere fra engelske Rega

Ny pladespiller?

Pladespiller salg og køb

Interessen for at høre musik på vinyl er steget markant de seneste år. Historien om pladespilleren går langt tilbage i tiden, mens LPén, som vi kender den i dag, slog igennem som format i begyndelsen af 60érne, hvor et Album blev en del af hele den tids historie. På lige fod med alle øvrige produkter vi omgiver os med, det være sig biler, cykler eller mobiltelefoner, har pladespilleren udviklet sig gennem tiden. Den er blevet både bedre og billigere, og fortidens kronede referencer må se sig overhalet af nyere og langt mere innovativt konstruerede produkter.

Hvorfor lytte til vinyl?

Flere og flere opdager eller genopdager vinylens herligheder. De helt unge har måske udelukkende hørt musik digitalt, og mange i de lidt ældre generationer har i adskillige år ligeledes kun lyttet til musik på cd og den nu hedengangne minidisc. Og der er nu bare noget helt særligt ved lyden af en pick-up, der rammer vinylen og den svage baggrundsknitren, mens pladen snurrer rundt og rundt. Der er også noget næsten ceremonielt over de ritualer, der følger med vinylen. Den konkrete håndtering af album og cover, at løfte pickup’en og placere den forsigtigt på vinylen og måske en let afstøvning, inden musikken begynder at spille. For de unge skiller vinylen sig ud i en verden, hvor stort set alt foregår digitalt, og for de ældre er der ofte en god portion nostalgi involveret. At opstøve gamle, brugte albums tiltaler også mange både unge og gamle i en tid, hvor der kommer mere og mere fokus på genbrug og at mindske ressourcespild. Følelsen af endelig at finde lige det album, du har været på jagt efter i en evighed på et loppemarked, står i klar kontrast til hvor let – og lidt mere ligegyldigt – streamingtjenesternes playlister kan tilgås.

Med en moderne pladespiller får du bedst lyd fra din Vinyl

I dag har betydningen af nye materialer og produktionsmetoder med langt højere præcision, bragt pladespilleren ind i det 21ende århundrede. Med en moderne pladespiller får du en lydkvalitet, der puster nyt liv i din vinylsamling, og som bringer dig tættere på musikken end nogensinde før.

Pladespillere fra Rega

Medlyd importerer og sælger pladespillere fra engelske Rega. Regas LP afspillere har vundet mange forskellige 'bedst i test'. Regas filosofi er at producere produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris. De udvikler produkter, der gengiver musikken så troværdigt som muligt, og det er en af grundene til at Regas pladespillere skiller sig ud fra flokken som markedets bedste. 

Kontakt Medlyd på telefon 70 25 30 09 og hør mere om Regas produkter.

Rega har over 40 års erfaring med pladespillere og lydudstyr

Rega fyldte 40 år i 2013 og i den forbindelse fejrede de deres jubilæum med en speciel udgave af deres RP3 model – RP40 pladespilleren. Denne model vil kun være tilgængelig i 2013. Regas mange års erfaring kan man se i deres produkter, som alle er gennemarbejdet og testet.

Grammofon

Når man hører ordet grammofon, tænker de fleste ofte på de helt gamle grammofoner med den store tragt, der tidligere var en fast inventar i mange af de danske hjem. Der er i løbet af årene sket meget inden for produktudvikling på området, og det er de færreste, der i dag bruger ordet grammofon. Ordet grammofon er i stedet blevet erstattet af ordet pladespiller, der er en nyere betegnelse for det udviklede produkt. Hos Medlyd forhandler vi de nye pladespillere, der giver dig den helt rette lydoplevelser af dine plader.

Har du spørgsmål til Regas produkter?

Så er du altid velkommen til at kontakte os enten via telefon eller e-mail. Alle vores medarbejdere har en stor viden om vores forskellige Rega modeller, og de står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål. Er du på udkig efter en bestemt Rega model, kan vores medarbejdere også oplyse dig om, hvorvidt den er en del af vores sortiment eller ej. Vi oplyser dig også gerne om, hvilke forhandlere i landet, der sælger den Rega model, du søger.

Vores udvalg af pladespillere

Nedenfor ser du et udvalg af vores pladespillere til salg. Når du køber en pladespiller fra Medlyd, er du sikret et produkt, der kan stå tidens test. Folkene bag Medlyd, har tilsammen mere end 40 års erfaring audio og video. Alle produkter er high-end fra internationalt anerkendte producenter og kritisk udvalgt så de inden for hver deres kategori repræsenterer den absolut bedste kvalitet. Som kunde får du derfor altid et enestående produkt, når du handler hos Medlyd.