Ny pladespiller? - Køb og salg af pladespillere fra engelske Rega

Ny pladespiller

Interessen for at høre musik på vinyl er steget markant de seneste år. Historien om pladespilleren går langt tilbage i tiden, mens LPén, som vi kender den i dag, slog igennem som format i begyndelsen af 60érne, hvor et vinyl Album blev en del af hele den tids historie.

På lige fod med alle øvrige produkter vi omgiver os med, det være sig biler, cykler eller mobiltelefoner, har pladespilleren udviklet sig gennem tiden. Den er blevet både bedre og billigere, og fortidens kronede referencer må se sig overhalet af nyere og langt mere innovativt konstruerede modeller.

 

Med en moderne pladespiller får du bedst lyd fra din Vinylpladespiller udvikling rega medlyd

I dag har betydningen af nye materialer og produktionsmetoder med langt højere præcision, bragt pladespilleren ind i det 21ende århundrede. Med en moderne pladespiller får du en lydkvalitet, der puster nyt liv i din vinylsamling, og som bringer dig tættere på musikken end nogensinde før.

 

rega vinyl pladespiller medlydPladespillere fra Rega

Medlyd importerer og sælger pladespillere fra engelske Rega. Regas pladespillere har igennem mere en 45 år vundet mange forskellige 'bedst i test' verden over. Regas filosofi er at producere produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris. De udvikler produkter, der gengiver vinylpladen så præcist som muligt, så det i højere grad er pladen du høre og ikke pladespilleren. Det er en af grundene til at Regas pladespillere skiller sig ud fra mængden, som markedets bedste.

Se test af Årest bedste pladespillere her

 

 

Hvor kan jeg købe en ny pladespillerkob pladespiller her

Rega pladespillere finder du hos en rækker udvalgte forhandlere over hele landet. Hos en Rega forhandlere kan du dels få en snak om hvilken model der passer til netop dit behov og få mulighed for at lytte på de forskellige pladespillermodeller. Hvis du allerede ved at det er et par bestemte modeller du er interesseret i at lytte på, kan det kan være en god idé på forhånd, at aftale det med Regaforhandleren.

Du finder en overstigt over hvor du kan købe en Rega pladespiller her