Ny pladespiller? - Køb og salg af pladespillere fra engelske Rega

Ny pladespiller? Alt i pladespillere fra Rega

Pladespiller salg og køb

LP afspiller, grammofon eller pladespiller - kært barn har mange navne, og det er et faktum, at interessen for at høre musik på vinyl er steget markant de seneste år. Den gammeldags grammofon afspiller går langt tilbage i tiden, mens LPén, som vi kender den i dag, slog igennem som format i begyndelsen af 60érne, hvor et Album blev en del af hele den tids historie. På lige fod med alle øvrige produkter vi omgiver os med, det være sig biler, cykler eller mobiltelefoner, har pladespilleren udviklet sig gennem tiden. Pladespilleren er blevet både bedre og billigere, og fortidens kronede referencer må se sig overhalet af nyere og langt mere innovativt konstruerede pladespillere.

Med en moderne pladespiller får du bedst lyd fra din Vinyl

I dag har betydningen af nye materialer og produktionsmetoder med langt højere præcision, bragt pladespilleren ind i det 21ende århundrede. Med en moderne pladespiller får du en lydkvalitet, der puster nyt liv i din vinylsamling, og som bringer dig tættere på musikken end nogensinde før.

Pladespillere fra Rega

Medlyd importerer og sælger pladespillere fra engelske Rega. Regas pladespillere har vundet mange test, som bedste pladespiller. Regas filosofi er at producere produkter af høj kvalitet til en fornuftig pris. De udvikler produkter, der gengiver musikken så torværdigt som muligt og det er en af grundene til at Regas pladespillere skiller sig ud fra flokken, som markedets bedste pladespillere. 

Kontakt Medlyd på telefon 70 25 30 09 og hør mere om Regas pladespillere.

Rega har over 40 års erfaring med pladespillere og lydudstyr

Rega fyldte 40 år i 2013 og i den forbindelse fejrede de deres jubilæum med en speciel udgave af deres RP3 pladespiller – RP40 pladespilleren. Denne pladespiller vil kun være tilgængelig i 2013. Regas mange års erfaring kan man se i deres produkter, som alle er gennemarbejdet og testet.

Grammofon

Når man hører ordet grammofon, tænker de fleste ofte på de helt gamle grammofoner med den store tragt, der tidligere var en fast inventar i mange af de danske hjem. Der er i løbet af årene sket meget inden for produktudvikling på området, og det er de færreste, der i dag bruger ordet grammofon. Ordet grammofon er i stedet blevet erstattet af ordet pladespiller, der er en nyere betegnelse for det udviklede produkt. Hos Medlyd forhandler vi de nye pladespillere, der giver dig den helt rette lydoplevelser af dine plader.

Har du spørgsmål til en Rega pladespiller?

Så er du altid velkommen til at kontakte os enten via telefon eller e-mail. Alle vores medarbejdere har en stor viden om vores forskellige Rega pladespillere, og de står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål. Er du på udkig efter en bestemt Rega pladespiller, kan vores medarbejdere også oplyse dig om, hvorvidt den er en del af vores sortiment eller ej. Vi oplyser dig også gerne om, hvilke forhandlere i landet, der sælger den Rega pladespiller, du søger.

Vores udvalg af pladspillere

Nedenfor ser du et udvalg af vores pladespillere til salg. Når du køber en pladespiller fra Medlyd, er du sikret en pladespiller der kan stå tidens test.

Rega Planar 1 2016 pladespiller

Slide background
Slide background
Slide background

Læs mere: Rega Planar 1 2016 pladespiller

Rega Planar 2 2016 pladespiller

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Rega Planar 2 2016 pladespiller

Læs mere: Rega Planar 2 2016 pladespiller

Rega Planar 3 2016 pladespiller

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Seneste udgave af alle tiders bedste pladespillerkøb

Læs mere: Rega Planar 3 2016 pladespiller

Rega Planar 6 Pladespiller med NEO motorstyring

Slide background
Slide background
Slide background

Ny super pladespiller fra Rega

Læs mere: Rega Planar 6 Pladespiller med NEO motorstyring