Rega Planar 3 2016 pladespiller

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Rega Planar 3 er gennem tiden den mest roste pladespiller og den nyeste har aldrig været bedre

Rega Planar 3 2016 er en topmoderne pladespiller, hvor alle de teknologiske nyskabelser som Rega har udviklet gennem mere end 40 år, er implementeret. Målet har været at producere de næste mange års reference, når det gælder akkurat gengivelse af LP-mediet til en pris, hvor mange kan få glæde af den.
Det første man lægger mærke til på den nye Rega Planar 3 2016, er den smukke plint i højglans sort eller hvid, men går man tættere på, er der flere nyskabelser. Rega Planar 3 2016 er udstyret med den nye RB-330 tonearm, der er udviklet et nyt centerleje med en ny undertallerken samt ny pladetallerken og nye fødder. Faktisk er det eneste der gå igen fra den ekstremt roste RP-3 model, selve motoren og låget, alt andet er nyt. Resultatet taler for sig selv og kan næppe opsumeres bedre en anmelderen fra Hi-Fi Choice “Rega’s Planar 3 is back and is better than ever”.

Du kan læse hele Planar 3 testen fra Hi-Fi Choice her

Endu bedre, hank op i et par af dine yndlingsvinyler og oplev Rega Planar 3 2016 hos en af vores forhandlere

Se komplet prislsite på alle pladespillerne og andre hifi produkter fra Rega her (pdf)

Fordele ved Rega Planar 3 2016 pladespilleren

12” glastallerken for stivhed og præcis gangkonstans i Opto-white finish
Let og stiv plint for minimal forvrængning. Vælg i mellem højglans sort, hvid og rød (se videoklip længere nede på siden)
Kort rundpoleret Advanced EBLT drivrem for præcis hastighed
Dobbelt monterede Phenolskinner mellem centerleje og armbase for optimal stivhed
NY Rega RB-330 tonearm monteret med Rega Elys2 pickup
Ny undertallerken med optimeret stivhed
Optimerede fødder for bedre afkobling til underlag
Kvalitetslåg der beskytter dine vinylplader for støv under afspilning
24V fastmonteret lavvibrationsmotor, der kan udbygges med den separate motorstyring Rega Neo-PSU

Få det optimale ud af Rega Planar 3 2016 pladespilleren ved at placere den på Rega RWB væghylden.

Det skriver fagpressen om Rega Planar 3 2016

What Hi-Fi
"Want the best value turntable on the market? This is it"

Læs mere fra pladespillertesten i What Hi-Fi her

What Hi-Fi har også besøgt Rega for at se lidt mere på hvordan Planar 3 2016 produceres. Du kan se klippet herunder:

Citat fra test i The Ear: "if you want to hear just why vinyl is the format that will not die you cannot do better for the money"

Læs mere af testen her

Test hos AV Forum: "The good news for all concerned is that the Planar 3 is good - seriously good"

Hele testen kan du læse her

Se videoklip med farvemuligheder på Planar pladespillerne

Her er Rega Planar 3 2016 ny, i forhold til forgængeren Rega RP-3

Tonearmen RB330 er forbedret med nyt vertikalt lejehus, dertil et nyt fjederhus til nåletryksindstilling og et nyt kontralod med mindre diameter. Både det horisontale leje og det vertikale er blevet ”tunet” ned til mikroskopiske tolerancer, for så præcist som muligt, at optimere pick uppens arbejdsbetingelser nede i rillen.
Plinten er acryllamineret LDF, lav vægt, høj stivhed og flot finish.  Phenolskinnerne er gjort kraftigere, så koblingen mellem arm og centerleje holdes i et stramt greb.
Undertallerkenen er redesignet så præcision og stivhed er bedre end tidligere. Undertallerkenen hviler på et nydesignet centerleje der i udformningen minimere stress i lejet.
Pladetallerkenen er i 12mm floated glas. Den er dynamisk afbalanceret og hård, så tab fra motorens omdrejninger til vinylpladen minimeres. Finish er i ”Optiwhite”.
Fødderne er blevet optimerede til bedre vibrationsafkobling og stabil opsætning.

Historien om Rega Planar pladespilleren

Den første Rega pladespiller kom til i 1973 under navnet Planet, blev grundlaget for den opskrift Rega siden har produceret pladespillere efter. I 1975 lavede Rega deres første pladespiller, der bar navnet Planar. Med den blev de tre runde aluminiumsklodser, som udgjorde pladetallerkenen på Planet pladespilleren afløst af en helstøbt aluminiumstallerken. Siden udviklede Rega en glastallerken, der var mere præcis end aluminiumstallerkenen, og som desuden havde den ønskede hårdhed.
I 1983 lancerede Rega den prisvindende RB300 arm, der gjorde Rega kendt og respekteret overalt i hifi verdenen. RB-300 armen var, som den første aluminiumstonearm, støbt i et stykke, og den blev armen på Planar 3. Rega Planar 3 solgte i hundredtusindvis i perioden 1983-1999.
I det nye årtusinde fulgte en række opdateringer på Planar 3. Først kom en opdateret model i form af Rega P3 2000, der var en lettere opgraderet udgave. Senere kom Rega P3-24, med ny RB-301 arm og 24Volts lavvibrationsmotor. Efterfølgende kom Rega RP3 med den helt nydesignede RB-303 arm og phenolafstivning mellem arm og centerleje. I hele perioden mellem 1983 og frem til nu, har 3`eren været referencen for pladespillere i prislejet under 10.000,-.

 Tilbage til pladespiller siden