Rega Planar 1 | pladespiller med pick-up

Slide background
Slide background
Slide background

Bedste pladespiller til prisen og en seriøs model med fokus på lydkvalitet og holdbarhed

Designet og udviklet pladespiller der rækker langt ud over forventningerne til et produkt i denne prisklasse. Med fokus lagt på de områder der er vigtige for lydkvaliteten og holdbarheden, er Rega Planar 1 pladespilleren med den monterede Rega Carbon Pick-Up en vinder. Der findes næppe et mere gennemprøvet og rost design end det Rega har udviklet og forfinet igennem mere end 40 år. Alle Rega produkter er håndsamlet hos Rega i England, du kan se et videoklip fra fabrikken her.
Rega Planar 1 pladespilleren byder på en fremragende byggekvalitet, pålidelighed og brugervenlighed, hvilket, sammen med den høje lydkvalitet, gør den til et unikt produkt i prisklassen og et godt stykke over.

Rega Planar 1 repræsenterer det bedste pladespiller køb

Den ekspertise findes naturligvis også i de dyrere Rega modeller, som eksempelvis den berømte Planar 3, men ideen i Planar 1 pladespilleren er den samme. Ved nøje at vægte hvad der er vigtigt for lydkvalitet og holdbarhed rykker Rega Planar 1 fra alle konkurrenter i prisklassen og et stykke over. I konstruktionen af Rega Planar 1 pladespilleren er fokus på kvalitetsmekanik og materialer samt, at undgå overflødige gimmicks.

Lyd og Billede har haft Planar 1 til test, her er et citat:
"på lydkvalitet er den et hestehoved

foran de andre, vi har hørt i denne prisklasse."
Læs mere af testen her

Enkel i brug

Det at sætte en pladespiller op, kan være en omstændig affære, med justering af lodder, trisser, skruer og afstande. Det kan efterlade en usikkerhed om det nu også er helt korrekt og om pladespilleren yder sit optimale. Hos Rega har man den holdning, at det ikke skal være kundens problem, men noget producenten skal tage hånd om. Derfor er Rega pladespillere lavet så færdige som muligt, og helt enkle at få til at spille optimalt. Rega leverer i Planar 1 2016 en pladespiller, der mange år frem vil være en enkel, vellydende og musikformidlende nydelse.

What Hi-Fi har testet Planar 1, her er et citat:
"Yet, lift the disc over to the Planar 1, and suddenly Rega makes its competitor’s rendition sound like a rehearsal".
Læs testen her

Denne seneste version af Rega Planar 1 er i butikkerne til en pris på 2.995,- køreklar levering med Rega Carbon pick-up.
Find nærmeste
Rega forhandler her

 

Derfor er Rega Planar 1 klassens bedste pladespiller

 Ny hård 12" pladetallerken i støbt Phenol for optimal understøttelse af hele vinylpladen
Nyudviklet centerleje (patenteret) for minimal stesspåvirkning
Let og stiv plint for minimal forvrængning. Vælg i mellem højglans sort og hvid finish (se videoklip længere nede)
Kort rundpoleret Advanced EBLT drivrem for præcis hastighed
Ny Rega RB-110 tonearm med rør i ekstruderet aluminium, monteret med nyudviklede kvalitetslejer (patenteret) og automatisk antiskaitng
Ny undertallerken med optimeret stivhed
Nye optimerede fødder for bedre afkobling til underlag
Kvalitetslåg der beskytter dine vinylplader for støv under afspilning
24V fastmonteret lavvibrationsmotor for bedre energioverførsel
Leveres monteret med den roste Rega Carbon kvalitets pick-up

Rega Carbon pick-uppen er blevet testet, og du kan læse resultatet her

Få det optimale ud af Rega Planar 1 2016 pladespilleren ved at placere den på Rega RWB væghylden.
Har du ambitioner over hvad Planar 1 kan, så se på storebroderen Planar 2 pladespilleren her

Sådan bruger du Rega Planar 1 pladespilleren på alle anlæg

Alle pladespillere skal bruge en pick-up forstærker (det der hedder en RIAA) til afspilning. Nogle forstærkere har en RIAA forstærker indbygget (det gælder naturligvis de fleste Rega forstærkere), men i en del nyere forstærker er der ikke direkte mulighed for pladespiller tilslutning. Har din forstærker ikke direkte tilslutning til pladespiller (altså indbygget RIAA) så skal du bruge en ekstern. Rega producerer naturligvis også RIAA forstærkere, der naturligvis fungerer perfekt med Rega pickupper, men som oftest også er en heftig opgradering til andre pickupper.
En af dem er den prisvindende Rega miniFONO A2D RIAA der også giver dig mulighed for at koble pladespilleren til din PC og overspille dine vinylplader til et digitalt format.

Se videoklip med farvemuligheder på Planar pladespillerne

Tilbage til pladespiller siden