AV-Connection Sønderborg (Rega, ifi Audio, Cocktail)

avconnection sonderborg rega oppo medlyd

AV-Connection A/S er en dansk virksomhed, vi har et kvalitativt udvalg af kabler, hi-fi og hjemmebio udstyr.

 Viden, indsigt og service, her er Rega og OPPO klar til levering

Virksomheden er drevet af personer med en brændende interesse for hi-fi og en solid teknisk indsigt, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og service, således er du sikker på at få den løsning, som er rigtig for dig.

De rigtige produkter til den rigtige pris:
AV-Connection SønderborgForretningen startede egentlig som en hobbyvirksomhed, da det var svært at opdrive kabler og tilbehør i et bredt udvalg - ud over de standard produkter der findes i Radio/TV butikkerne, som oftest er af en ringe kvalitet. Ud over det begrænsende udvalg, er branchen også ofte præget af meget høje avancer på tilbehørsprodukter som kabler og lignende, til skade for kunderne og den gode lyd. Dermed var udgangspunktet for en niche forretning med stort udvalg og gode priser skabt.

I AV-Connection vil vi kun have glade kunder, derfor går vi langt for at sikre vores kunders tilfredshed. Vi ser det derfor som en selvfølge at have e-handelsmærket, der garanterer maksimal forbrugersikkerhed.

Hos os er det vigtigt at vi ved noget om sagerne, så vi bedre kan vejlede dig. Derfor har størstedelen af personalet deltaget i bestået JKP Level 1 kursus.

jkp-level-1

AV-Connection A/S
Kærvej 71-73
6400 Sønderborg

Telefon nr: 7442 1078

Hjemmeside: www.av-connection.dk