8" i klassisk FYNE design med super lyd

FYNEAUDIO Classic VIII gulvhøjttaler

KØB HER

Kontakt medlyd: e-mail Ring til os: 7025 3009

FYNE Classic VIII er en ´klassisk´ højttaler med stor kabinetvolumen, bred baffel og høj effektivitet. 

Uanset om du lytter til klassisk eller heavy er Fyne Audio Vintage Classic VIII en højttaler, der er ekstremt nem at holde af. Den åben og detaljeret nok til at gengive klassisk musik med den største troværdighed, samtidig med at den er tilgivende nok til at mindre heldige optagelser lyd så godt, at du oplever musikken.   

Håndbygget i Skotland

FYNE Audio Vintage Classic er håndbygget på FYNE´s nye fabrik i Skotland. De oser bogstaveligt talt af kvalitet, noget du oplever så snart du åbner kasserne. Her dufter det af ægte træ, møbelvoks og sjæl. Finishen er upåklagelig, og alt, der ligner metal, er metal. Dette er højttalere der kan gå i arv.

FYNE Classic VIII Højttaleren er udstyret med en helt nyudviklet 8" version af FYNE AUDIO´s  legendariske koaxiale fuldtoneenhed. 

Vintage Classic serien er udviklet af FYNE Audio´s lydguru, Dr. Paul Mills. Dr. Mills har over 40 års erfaring i branchen og er også kendt for hans udvikling af Tannoys Prestige-serie.

Det Norske hifi magasin Stereo+ har lyttet til Classic VIII og beskriver dem blandt andet med disse ord:

 

"Fyne Vintage Classic VIII ser fantastiske ut, er ekstremt enkle å få til, og spiller utrolig deilig.

Høyttalerne spiller virkelig dyp bass, og måten høyttalerne tegner opp lydbildet i dybde og bredde er imponerende."

Læs testen fra Stereo+ her

 

Hi-fi magasinet AVforums har testet Fyne Classic 8 og beskriver den blandt andet således

"This is because the Fyne is, for all its appearance to the contrary, not a nostalgic product. It’s a reminder that certain design aspects from the past really did work rather well and, when combined with modern design practise, can produce speakers with truly singular abilities.
...the Classic VIII comes Highly Recommended"

Læs hele testen her