Om medlyd

Medlyd er stiftet i år 2000 af Bent Sejbæk og Henrik Peulicke.

Tilsammen har vi over 50 års erfaring fra den danske og internationale audio- og videobranche.

Medlyd importerer og sælger high-end audio- og videoudstyr fra flere internationalt anerkendte producenter. Vi tilbyder ligeledes undervisning i form af billedkvalitets kurser her i samarbejde med den internationale anerkendte billedspecialist fra USA, Joe Kane.

Ud over vores opvækst med 2-kanals lyd, har vi har erfaring i opbygning af multirums systemer både med in-wall højttalere, film-musikservere og kontrolsystemer. Vi arbejder sammen med både arkitekter og slutbrugere for i fællesskab, at opnå det bedste resultat.

Med vores historik inden for billedkvalitet og kræsne tilgang til lyd, kan vi som en af de få, og i samarbejde med vores leverandører, tilbyde komplet projektering af high-end hjemmebiografer, herunder også THX certificering. Vores kompetencer står til rådighed for vores forhandlere og udarbejdelse af hjemmebiograf projekter sker i tæt samarbejde med disse.

I år 2005 blev Bigture (det tidligere ifore) en del af Medlyd. Formålet med Bigture (BigPicture) var at skabe et fokus på high-end billede og surround produkter. I 2008 blev AV-Precision ligeledes en del af Medlyd og styrkede fokus på billedkvalitet yderligere.

I dag dækker navnet Medlyd ApS alle dele af vores virksomhed.

Vi har, med vores erfaring og tekniske indsigt, kritisk udvalgt de produkter på markedet, der inden for hver deres kategori repræsenterer den bedste kvalitet ud fra devisen: Vores produkter er ikke de bedste fordi vi har dem, vi har dem fordi de er de bedste.

Du får derfor som kunde altid et enestående produkt, hvad enten du vælger et stereoanlæg, pladespiller, hjemmebiograf, lærred, projektor eller surround sound produkt fra medlyd.

Venlig Hilsen

Medlyd