aarets bedste hojttalere test 2019 2020 medlyd

Årets bedste højttalere i test - 2019 - 2020

Udvalget af højttalere er enormt og det kan let opleves som lidt af en jungle, der kan være svær at finde vej igennem. Valget af højttaler er ofte en blanding af ønsker om en bestemt kvalitet, en farve eller størrelse der skal passe, op i mod de muligheder markedet giver. Vi anbefaler klart at der bruges lidt tid på at finde den rigtige model, det kan bedst betale sig i længden. Hvis du spørger rundt i vennekredsen er der sikkert lige så mange meninger om hvad der er godt eller mindre godt, rigtigt eller forkert i forskellige højttalerkonstruktioner og løsninger. Det er dog dig, og dine, der i sidste ende skal træffe valget om hvilken model der skal udfolde din musik.

Se hele vores højttaler sortiment her

Højttaler test kan inspirere dig

At læse test af højttalere er en af de steder hvor du kan samle inspiration til hvad du skal lytte på. Her på siden har vi samlet de modeller i vores højttalersortiment, der i det forgange år har modtaget en særlig god test, anbefaling eller en pris som "Årets bedste højttaler". Præmissen er, at det kun er de bedste højttalere i test vi lister her, hvad enten det er en stor kostbar High-end højttaler, en prisbillig reolhøjttaler eller en transportabel udendørshøjttaler, er de alle, hver især, noget ganske særligt.

God fornøjelse

aarest bedste hojtaler i test fyne f500 medlyd

FYNE F-500 kompakt Hi-Fi højttaler med flotte test

FYNE F-500 imponerer med sit helt igennem puristiske og audiofile design i prisklassen. Stil den på en stander eller en hylde og F-500 giver dig et præcist lydbillede med en intim detaljering.  F-500 er ideel i små til mellemstore lytterum. F-500 højttaleren bruger en enkelt 150 mm (6 ″) IsoFlareTM Point Source enhed i et kompakt, portet kabinet. Med FYNEs specielle BassTraxTM Tractrix-diffusorsystem hvor basenergien spredes jævnt i rummet og medvirker til en nem placering med et godt resultat i langt de fleste rum. Der er flere fine test af FYNE F-500, senest denne fra Audio Appraisal:

Audioappraisal skrev blandt andet "Fyne Audio have produced the best point-source driver I’ve heard to date, packed them in a beautiful box and the result is a terrific speaker with a fyne build and epic sonics. They’re ace. Highly recommended." Læs F-500 testen her

aarest bedste hojtaler i test fyne f302 medlyd

Årets bedste højttaler op til 5.000,- FYNE  F-302

300 højttalerserien fra FYNE er tænkt som en "entry-level" serie, men når man kigger efter de tekniske løsninger og ikke mindst lydkvaliteten, så er den alt andet en "entry-level". F-302 højttaleren er en gulvmodel, der passer rigtig godt i små til mellemstore stuer. F-302 højttaleren er nem at trække for en forstærker, men giv den en god en, som eksempelvis en Rega io, og den vil belønne dig med musikalitet og spilleglæde, der rækker langt ud over prissedlen. FYNE F302 er blevet testet med flot resultat i flere fagmagasiner her blandt andet det største "What Hi-Fi", hvor den er også blevet valgt til "Årest bedste højttaler" i prisklassen op til 5.000,-. Det er en anbefaling F-302 har modtaget i både 2018 og 2019, men blandt andet disse ord:

"Fyne Audio has done a sterling job with these mouth-watering" Læs F-302 testen her

aarest bedste hojtaler i test fyne f301 medlyd

Reolhøjtaler med mange kvaliteter - FYNE F-301

Hvad enten det er den dybe og præcise basgengivlese, det brede lydbillede eller præcise dybdeperspektiv, så imponerer FYNE F-301 anmelderen, hos verdens nok mest respekterede Hi-Fi magasin "Stereophile".
Med sine relativ lille størrelse, er det de velafbalancerede tekniske prioriteringer og fine komponenter med blandt anden Neodymium magnetsystem og polypropylene kondensatore, der sammen med ekspertisen hos Skotske FYNEAUDIO leverer en sjælden god lydkvalitet til en pris på kun 2.590,- for et sæt !
Stereophile skrev blandt andet:

"At $425/pair (ca. 3.600,- dkr), the Fyne Audio F301 loudspeakers punch way above their price point" Læs hele F-301 testen her

aarest bedste hojtaler i test fyne f303 medlyd

5 stjernet kvalitet til budgetpris – FYNE F-303

Med en højde på en lille meter og udstyret med hele to basenheder, er det ikke kun lyden der fylder i FYNE F-303 højttaleren. Alene størrelsen på F-303 gør den velegnet i lidt større stuer, hvor den få en lidt fri placering i rummet.

Her vil FYNE F-303 kvitterer med et stort indtagene lydbillede og en fylde i bassen, der giver en fysisk fornemmelse af de dybeste toner på basguitaren, stortrommen eller Synthesizeren.

FYNEAUDIO F-303 fik alle 5 stjerner og disse ord hos What Hi-Fi:

“…they’re masters at work, and they make it sound easy" Læs F-303 testen her

aarest bedste hojtaler i test fyne f702 medlyd

Elegant gulvhøjttaler i high-end klassen – FYNE F-702

Lige under den kostbare F-1 serie har FYNEAUDIO deres F-700 serie, og den nyder godt af mange af de tekniske brydninger, der er udviklet til F-1 serien, her i F-702 modellen. Den coaxiale 8" enhed er udstyret med en magnesium diskant, styret af et Neodymium magnetsystem og resten af frekvensområdet varetages et multifiber materiale til basmembranerne. Det specielle bassystem med to kamre og BassTrax, fuldender F-702 som en ægte "full-range" højttaler, der med sit buede kabinet af finsk birkefinér gør mindst mulig væsen af sig og lader musikken tale sit eget sprog.

Hifi+: "The F702 is a tremendously accomplished loudspeaker, and given that Fyne Audio is such a young company, this is a truly remarkable achievement." Læs testen af FYNE F-702 fra Hi-Fi+ her

Hi-Fi Choice: "Hugely capable, excellent value floorstander" læs F-702 testen fra Hi-Fi Choice her

aarest bedste hojtaler i test fyne f1 10 medlyd

A Fyne Pleasure - FYNE F-1 10

Når mere en 200 års erfaring samles i ét produkt, skabes noget ganske særligt. F-1 serien er her flagskibene samles, og FYNEAUDIO F1-10 højttaleren er ingen undtagelse. Alle tekniske bedrifter forener sig på majestætisk vis med den håndværksmæssige udførsel til en sanseoplevelse både musikalsk og visuelt.

Med en følsomhed på hele 94dB er der åbent for at parre F-1 10 med de bedste forstærkerwatt.

FYNE F-1 10 er blevet testet og det var en - Fyne Pleasure:

"In some regards, this speaker definitely moves in the absolute top class, as we have rarely heard such a performance of plasticity and lively energy." Du kan læse hele FYNE F1-10 testen her

aarest bedste hojtaler i test fyne f1 12 medlyd

Årets bedste - FYNE F-1 12

Fyne forener klassisk forståelse af musikgengivelse med de mest moderne materialer og produktionsmetoder, til en monumental State-of-the-Art flagskibsmodel i FYNE F-1 12 højttaleren.

aarets bedste hojttaler 2019 fyne f1 12 medlyd

aarest bedste hojtaler i test jmr voce grande medlyd

Årets bedste JMR VOCE GRANDE

Hos Jean-Marie Reynaud, en af Frankrigs ældste højttalerproducenter, kan man roligt sige at den seneste model VOCE GRANDE har taget anmelderne med storm. Det er blevet til både udemærkelser og en guldmedalje til denne enestående højttaler fra JMR.

"Hi-fi fades to the background and leaves the stage for music. The VOCE Grande is truly grand" Læs tæsten her

"A great achievement, thanks to intelligent, sensitive and music-centred engineering. A milestone in the history of this brand that celebrates its half-century splendidly. Grande!" Læs testen her

aarest bedste hojtaler i test escape p9 medlyd

Årets bedste trådløse udendørshøjttaler - Escape P9

Udendørs trådløs højttaler er i sig selv ikke nogen nyhed, men her har den Belgiske producent Escape, med P9 modellen ramt helt rigtigt. En højttaler der kan bruges udendørs hele året, bygget i vejrbestandige materialer, indeholdende fire fuldtoneenheder og en subwoofer. Musikken spiller i op til 8 timer på en opladning og så i et design der kan stå på terrassen, udestuen eller tages med i båden. Escape P9 har da også vundet priser i alle fire kategorier; Høj kvalitet, design, funktionalitet og nem i brug.

"With fabulous sound, and all the power you could possibly ask for, the Escape™ P9 is the perfect speaker for the great outdoors and the best outdoor speaker money can buy !" Læs hele test fra Expert Review her