Besøg hos Rega videotour

 På besøg hos Rega med redaktør på "Analog Planet" Michael Fremer

Der er gået mere en 20 år siden AnalogPlanets redaktør Michale Fremer sidst besøgte Rega Research. På det tidspunkt var Rega netop flyttet ind i deres nye store lokaler, og der var plads til fremtidig vækst. I da er der, på trods af udbygninger i både bredden og højden, ved at være trængt. Der er taget lagerplads til brug i bygninger på den anden side af vejen, men som du kan se er det nu i gen "hyggeligt" og tæt i takt med at pladespiller salget bare stiger. I øjeblikket sender Rega cirka 6.000 pladespillere afsted om måneden.

Rega besøg Video 1:

Denne video er den første i en serie på rundvisning hos Rega med grundlægger Roy Gandy som vært. Det er en både fascinerende og overraskende tur. Det bliver åbenlyst at ordet "udvikling" (Research) er den helt rette beskrivelse for Rega. I øvrigt er "Terry" Terry Bateman, chef for det elektroniske design og Ashton er en ung ingeniør fra USA der kommet til Rega for ganske nyligt. En større historisk baggrund ligger foran i en anmeldelse af den nye Rega bog " A Vibration Measuring Machine". God fornøjelse.

Rega besøg Video 2:

Michael Fremer´s besøg hos Rega Research. I denne del vises en del af hvordan Rega producerer deres tonearme, fra udvælgelse af lejer, intern kabelføring og den endelige test. Du får også et kig på produktion af de integrerede forstærkere, CD afspillere og DAC. God fornøjelse.

Rega besøg Video 3:

I denne del vises elektronikprodukternes omfattende testprocedure. Du kan se produktionen af tonearmskabler og følge den omhyggelige håndsamling af den billigste tonearm til Planar 1 pladespilleren. I slutningen er der et klip fra produktionen af det støvlåg der bruges på alle modellerne. God fornøjelse. Der er mere i næste episode.

Rega besøg Video 4:

I denne episode 4 får du et indblik i Rega´s dedikation til kvalitetskontrol, helt fra toppen med RP-10 til budgetmodellen Planar 1. Alle modeller bliver testet. Test procedurerne har udviklet sig igennem årene. Grundlægger Roy Gandy viser centerlejernes kvalitet. En episode med meget at se, ligesom i den næste. God fornøjelse.

Rega besøg Video 5:

Hvad er specielt ved Rega´s drivremme ? Hvad har Rega af planer for den nye Planar 6 pladespiller ? Hvad med projekt Naiad – den kommende "Ultimative Rega Pladespiller" ? Hvordan ser den ud ? Alt dette finder du i denne sidste "episode" af "AnalogPlanet besøger Rega Research". God fornøjelse.