Monogram 1-6 | Opsamlings "live" EP fra Radio 24/7

monogram lp 01 06 24 syv medlyd

Monogram er et musiktiltag, skabt for at mindske afstanden mellem kunstner og lytter

Monogram 1-6 opsamlingsvinyl af de første seks plader, skåret direkte i vinyl i 45 omdrejninger

Monogram 1-6 er en opsamlings EP med numre taget fra de første seks vinyludgivelser, skåret direkte i vinyl i 45 omdrejninger,
pladen indeholder følgende kunstnere og musiknumre:

Nikolaj Greandjean / The Unwoven I worn
Mathilde Savery / Take Us Back
Marie Fisker / Devilish, the deed
Nikolaj Nørlund / Små Røde Biler
The Green lives / Mud boys
Howl baby Howl / Ships the sink

Om Monogram projektet

24syv Monogram er et musiktiltag, der er skabt for at mindske afstanden mellem kunstner og lytter, alt unødvendigt er skåret væk for at forstærker et mere autentisk udtryk.

Musikken er optaget i stereo og fremført direkte til vinyl og skåret ved 45 omdrejninger. Hvert band har haft syv timer til indspilningen fra ankomst til nedpakning, og der har hverken fundet redigering eller miksning sted efter optagelsen. Musikken vil derfor opleves som den er blevet spillet med vejrtrækninger og lejlighedsvise kommentare mellem sangene. Selve indspilningen er blevet optaget på video og dem kan du se nederst på siden.

Radio 24syv er ikke hellige omkring vinylformatet, og har ikke valgt dette format for at forbedre lydkvaliteten. Men de er af den overbevisning, at god musik skal opleves i nuet, og at vinyl er det ultimative format for at opnå dette. Dels fordi der ikke kan redigeres i rillerne, og dels fordi vinyl påtvinger en skærpet opmærksomhed hos lytteren.

Monogram projektet er god musik til øregangen trykt på en høj vinylkvalitet til dín pladespiller, rigtig god fornøjelse :-)

Pris 80,- (Stærkt begrænset oplag)