fyne audio banner medlyd

Årets bedste højttalerkøb er fra FYNE audio

Det prisbelønnede, skotske højttalermærke, Fyne Audio, er endelig kommet til Danmark. Det seneste års tid har anmelderne i de internationale magasiner stået i kø for at rose de velspillende og aggressivt prissatte højttalere

Da den skotske højttalerproducent Tannoy blev solgt til et filippinsk holding selskab i 2015, pakkede den syv mand store ledergruppe deres kilt, sixpence og malt whisky og startede for sig selv for at få frie hænder til at udvikle kvalitetshøjttalere helt efter eget hjerte og egen smag.

Det blev begyndelsen på Fyne Audio. Og selvom firmaet er nyt, skorter det ikke på erfaring, for de syv grundlæggere har tilsammen over 200 års erfaring med at konstruere højttalere.

Den lange erfaring, som folkene bag Fyne Audio har med konstruktion af højttalere, kan helt klart ses i de teknologiske løsninger, man fra første dag har satset på. Siden Fyne Audio blev stiftet har virksomhedens akustiske specialister og ingeniører arbejdet på at udvikle nye teknologier der skal sikre ’best in class’ performance i alle prisklasser.

FYNE Audio højttalermodeloversigt

F700-serien: High-end serie, der består af to gulvhøjttalere, F702 (8” IsoFlare + 8” bas) og F703 (10” IsoFlare + 10” bas), der fås i enten højglans valnød eller højglans sort. IsoFlare-enheder og BassTrax-port.

F500-serien: En tovejs reolhøjttaler, F500 (6” IsoFlare), og to gulvhøjttalere, hhv. F501 (6” IsoFlare + 6” bas) og F502 (8” IsoFlare og 8” bas). IsoFlare-enheder og BassTrax-port. F500-serien er med ægte finer og fås i mørk eg eller sort eg – samt i højglans hvid eller sort for et mindre tillæg i prisen.

F300-serien: ’Entry-level’ med to tovejs reolhøjttalere, F300 og F301 (6” bas), og to gulvhøjttalere, den tovejs F302 (6”) og en 2½-vejs F303 (2x 6”). F300-serien leveres i enten valnød, lys eg eller sort ask vinylfiner.

Du kan se alle priser på FYNE Audio højttalerne her

Køb Årets bedste højttaler FYNE audio 501 her