ifi audio banner medlyd

ifi audio bringer det bedste frem i dine musikkilder

Ifi Audio levere dedikerede produkter, der giver dig bedre lyd. Produktet sortimentet spænder bredt helt fra den prisvindende bærbare DAC XDSD over aktive strømrensere som AC-iPURIFIER, High-End DACén PRO iDSD og den lækre iPHONO3 Riaadel. Uanset hvilket ifi produkt du vælger, så får tekniske løsninger på højt niveau og ekstremet meget valuta for dine penge.

Prisvindere

Det høje tekniske niveau hos ifi Audio har hurtigt bragt dem i en position som en af de mest prisvindenden producenter i de respektive prisklasser. Her kan nævnes Zen DAC, Zen Can, Powerstation, nanoiONE og AURORA for blot at nævne nogle af produkterne.

Om ifi Audio

Udviklingen er i Southport i England, men ifi Audio har leverandører fra hele verdenen, specielt Tyskland, USA og Japan.
IFi er stolt af at være et miljøvenligt selskab. Alt emballage til ifi produkter er produceret af genanvendelige materialer, herunder aluminium, papir og genbrugsprodukter. Der findes ingen farlige toksiner i ifi komponenter, og ifi sikrer, at alle produkter opfylder miljøstandarder.

 

Samlet prisliste på ifi Audio produkter finder du her