jkp logo lys web

Joe Kane er en legende indenfor billedkvalitet

Joe Kane's arbejde er kendetegnet ved en kompromisløshed og integritet, der gang på gang har flyttet grænsen for det opnåelige. Joe Kanes arbejde er meget i den professionelle verden men altid med en insisteren på at få bedre billeder til alle. Hans arbejde har altid resulteret i markedsledende produkter.

Om Joe Kane
Joe Kane er en førende kapacitet der som designer og konsulent inden for tv-industrien har specialiseret sig i elektronisk billedgengivelse og korrekt gengivelse af billedsignaler. Det arbejde har været fokusområdet for hans firma Joe Kane Productions siden grundlæggelsen i 1982.
Joe Kane har været formand for arbejdsgruppen “Working Group on Professional & Studio Monitors” under foreningen ”The Society of Motion Picture and Television Engineers (SMPTE). Han har produceret flere banebrydende programmer, heriblandt ”A Video Standard”, to versioner af ”Video Essentials” og flere versioner af ”Digital Video Essentials”. For tiden arbejder han med og underviser i produktion af High Definition tv-programmer (HDTV), digital kompression af video for distribution i høj kvalitet samt HDTV-apparater, der følger standarderne fra International Telecommunication Union (ITU) og SMPTE.