rega dac banner

En DAC fra Rega er en væsentlig opgradering for de fleste

I dag er bevæger vi os på mange digitale platforme, og vores medieforbrug af streaming af både musik og tv er stort. Det er dog ikke sjældent sådan, at de enheder vi bruger til at streame på har en middelmådig eller direkte dårlig lydkvalitet, og det er her en DAC kommer ind i billedet.

Vi høre analogt men streamer digitalt

Vores hørelse er analog, men for blandt andet at kunde få data til at fylde så lidt som muligt og med mindst muligt tab, er alt streaming digital (FM radio er dog en undtagelse). Derfor skal alle vores kilder konverters til analog lyd og der er stor forskel på kvaliteten af den lyd du får.

Rega tilbyder tre modeller til opgradering af din digitale lyd. Her er en ren D/A konverter med alle de relevante tilslutninger i Rega DAC-R med et meget gunstigt pris/kvalitets forhold. To high-end løsninger i en kombineret D/A konverter med mulighed for afspilning af CD i Saturn R og Reference modellen Isis CD afspiller med DAC.

Du kan læse mere om de enkelt modeller her på siden, men som altid er det en god idé at lytte hos en af vores Rega forhandlere.