Ny pladespiller? Alt i pladespillere fra Rega

Rega Pladespillere

Alle pladespillere fra Rega bygger på et gennemprøvet og gennemtænkt design. En filosofi, der siden Rega blev grundlagt i 1973, har vist sig langtidsholdbar. Ønsket om at få stadig mere information op af rillerne i kombination med et moderne materialevalg og produktionsmetoder, har gjort alle Rega pladespillere til det bedste køb i du kan gøre i dag.


Den øgede interesse for vinyl er blandt andet grundlaget for, at Rega forsker i, hvor og hvordan pladespilleren bedst forbedres. Det er den samlede sum af komponenter; motor, plint, lejer, pladetallerken, tonearm og pick-up, der tilsammen udgør en pladespiller. Det er derfor ikke nok kun at forbedre én, eller få, komponenter af pladespilleren, da det er den samlede balance, der i sidste ende giver den mest fuldendte pladespiller, en balance Rega har mestret i snart 50år.


Med en moderne pladespiller får du bedst lyd fra din Vinyl

Betydningen af nye materialer og produktionsmetoder med langt højere præcision har i dag, bragt pladespilleren ind i det 21ende århundrede. Vi kender det fra alle øvrige produkter vi omgiver os med, det være sig biler, cykler eller mobiltelefoner, de bliver bedre og billigere, og på samme måde har pladespilleren udviklet sig gennem tiden. Den moderne pladespiller er blevet både bedre og billigere, og fortidens kronede referencer må se sig overhalet af nyere og langt mere innovativt konstruerede produkter. Med en moderne pladespiller får du en lydkvalitet, der puster nyt liv i din vinylsamling, og som bringer dig tættere på musikken end nogensinde før.