Rega Ania MC Pickuppen bygger på det banebrydende design der er blev udviklet til Rega Apheta og Rega Aphelion MC pick-upperne.

Ania MC pickuppen er bygget over samme opskrift som den succesfulde storebror Apheta2 og topmodellen Aphelion. Selve motoren i Rega MC pickupperne består, af et ultra let, nok verdens mindste og letteste kors, som der bliver viklet spoler på. Den lette vægt betyder, at der skal mindre energi til at bevæge spolen, som derfor kan samle maksimal information op fra den rille der driver den.

Det kraftige Neodymium magnetsystem, sikre et effektivt system. Rega MC pickupper er ved at være fri for den "Tie wire" som næsten alle andre MC pickup konstruktioner benytter, helt udæmpede. Resultatet ved ikke at dæmpe er flere informationer fra rillen bliver omsat til musik.

Huset til Ania adskiller sig fra storebrødrene, ved at være støbt i en polymer/glas kombination kaldet Polyphenylene Sulphide (PPS-Fortron), der indeholder 40% glas. Det giver en ekstrem hård og stiv konstruktion, hvor det er pickupnålen der via det koniske aluminiums nålerør skal bevæge de små spoler og ikke andet.

Rega Ania MC pickuppen leveres som standard monteret på den nye Rega Planar 6 pladespiller.

Rega Ania MC pickuppen er landet hos forhandlerne, find din nærmeste Rega forhandler her.

Det er oplagt et parrer Ania pickuppen med Rega´s FONO MC Riaa forstærker eller iPHONO3 fra ifi Audio

Specifikationer:
Anbefalet nåletryk: 1.75 - 2.00 gram
Indgangs impedans: 100 ohm
udgangs impedans: 10 ohms
Udgangsspænding: 350μV
Kanal Balance: ≥ 20μV
Kanal separation: ≥ -29dB
Vægt: 6g

Ania MC pickup:
Udæmpet konstruktion uden "tie wire"
Micro spole viklet af 0.018mm tråd på Jernkors
En af verdens mindste MC generatorer
Kraftigt Neodymium magnetsystem
Elliptisk slebet diamant