MC pick-up fra Rega i forfinet Apheta design

En førsteklasses MC pick-up

Den første MC pickup fra Rega var en maraton af udvikling. For Rega blev det for at bringe ydelsen fremad nødvendigt at `genopfinde` MC pickup princippet. På Apheta 2 blev magnetkraften væsentlig forøget og det bevægelige kors halveret i vægt.

Med Apheta3 har det været muligt at finpudse på de opdagelser Rega erfarede fra den de første modeller. Rega har udviklet på diamantslibninger og Apheta 3 er derfor udstyret med en state-of-the-art ´Fine-line´ diamant, en af verdens mindste diamanter. Det giver mulighed for at samle flere informationer op fra rillen en tidligere. Monteringen af diamanten er taget fra storebror Aphelion, hvor der er standset en rille ud i nålefanen med plads til diamanten så energioverførslsen bliver helt optimal.

Nøglefunktioner for Apheta 3 MC pick-up:
Kors og spole samling er 50% mindre end på den første Apheta
En af verdens mindste MC generatorer
Neodymium magnet
Fine Line profil nøgen diamant med speciel montering i nålefanen
Tråd med de højeste specifikationer

Apheta 3 kan leveres monteret på Rega Rega P8, P10 og NAIA pladespilleren og er en oplagt partner til Rega AURA og Aria Riaa delene.

For at opnå et optimalt resultat med Apheta 3 anbefales følgende indstillinger på RIAA delen:
Impedans - 100ohm
Kapasitans - 1000pF
Forstærkning - Høj ('On' position på Rega RIAA dele

Apheta 3 teknisk data:
Nåletryk: 1,9-2,00 gram
Indgangs impedans: 100 Ohms
Udgangs impedans: 10 Ohms
Udgangs spænding: 350μV
Kanal balance: ≥ 20μV
Separation: ≥ -29dB
Vægt: 6 gram

Alle Apheta3 pickupper er håndbygget fra grunden hos Rega i England og alle bliver testet inden de forlader produktionen

Your web browser does not support iframes, which means that the video rega apheta3 mc pickup test i produktion medlyd cannot play.