ZEN Stream giver dig musik fra næsten alle platforme

Seneste medlem af den roste ZEN serie af vellydende og velbyggede produkter fra lydspecialisterne iFi Audio følger også navngivningen fra de andre familiemedlemmer, hvor navn følger funktion og er derfor helt enkelt døbt Stream.

Køb her

Topsound hifi København
K.T. Radio Frederiksberg
Audiocompagniet Odense
Tapeconnection Aarhus
Lydspecialisten Aalborg
AV-Connection Sønderborg

 

Zen Stream er en Wi-Fi-audio-transport med høj fleksibilitet, der ud af boksen understøtter både Tidal og Spotify Connect. I realiteten kan den streame stort set alle nuværende relevante lydformater og med understøttelse af Airplay. Zen stream tilsluttes digitalt til dit anlæg enten via SPDIF eller USB til den DAC du helst vil bruge. Stream fungere som en bro imellem dine musikkilder og dit lydsystem, over både trådet og trådløse netværk. Har du ingen DAC er det oplaget at sætte Stream sammen med en Zen DAC fra samme familie.

bedste-streamer-zen-stream

Det kritiske HiFi Magasin "The Absolute Sound" har haft Zen Stream på testbænken, det kom der udmærkelsen som
"Årets Produkt" ud af, fulgt med blandt andet disse ord:
"...the Zen Stream may well be the most hassle-free, flexible, and high-quality music streamer currently available"

Du kan læse hele testen af Zen Stream fra The - Absolute - Sound her

Hvad er Zen Stream ?

Stream er, i modsætning til mange andre producenters produkter, baseret på en åben platform og med en software der enkelt kan opdateres online mener ifi Audio, at tilbyde en større fleksibilitet og et mere fremtidssikret produkt.

Den åbne platform give mange muligheder for at afspille din musik fra eksempelvis et NAS drev, en computer, trådløst fra streamingtjenester som Tidal, Spotify, Qobuz og via DLNA -klienter som ROON, Audirvana, JRiver og andre.

ZEN Stream er ROON ready.

ZEN Stream håndterer lyd i høj opløsning med en maksimal opløsning på op til 32bit / 384kHz samt DSD op til 11,2 MHz (DSD 256). De to tydelige LED lamper på fronten af Zen Stream viser dels forbindelseshastigheden til dit netværk og kvaliteten (samplingrate/KHz) af de musikfiler du afspiller.

ZEN Stream er en ren streamer/transport og skal derfor tilsluttes en ekstern DAC, en forstærker med en indbygget D/A-konverter eller en aktiv højttaler med digital indgang. På bagsiden af Stream er der to SuperSpeed USB 3.0 med ANCII (Active Noise Cancellation II) til tilslutning af lagringsenhed og tilslutning til USB DAC. Der er også en Gigabit Ethernet forbindelse til, at forbinde Zen Stream med et fast kabel. ANCII (Active Noise Cancellation II) er en patenteret iFi Audio teknologi, der reducerer støj dramatisk. Du kan også tilslutte Zen Stream via den koaksiale digitale udgang med indbygget iPurifier der blandt andet er en galvanisk adskillelse af SPDIF udgangen.

zen-stream-muligheder

ZEN Stream har mulighed for, at tilpasse og optimere signalet afhængigt af den kilde, du bruger. Eksklusiv tilstand deaktiverer de funktioner du ikke bruger, for på den måde at give den specifikke kilde et så rent signal som muligt da Stream ikke vil `lede` efter de signaler på netværket.

Du kan konfigurere Zen Stream på bagsiden til en af følgende fem tilstande:

1. All-In-one (AIO)
Fungerer til alle platforme, lydformater og kilder, der kigges efter alt på netværket

2. DLNA -streaming
Optimal når du bruger ZEN Stream med DLNA -kompatible apps og kilder

3. NAA (Network Audio Adapter)
Benyttes, når ZEN Stream bruges som NAA med eksempelvis Signalyst HQ-Player software

4. ROON
Optimalt valg når Zen Stream integreres med ROON

5. Tidal-streaming
Hvis du bruger Tidal Masters, er det den du vælger

 

I sædvanlig iFi Audio ånd er det indvendige i ZEN Stream bygget af højkvalitets og særligt udvalgte komponenter. Hjernen i streameren er den kraftfulde ARM Cortex Quad-core 64-bit processor, der giver lynhurtigt signalbehandling og leverer en suveræn lyd, superdetaljeret i maksimal opløsning. Den interne software der håndterer signalbehandling er en proprietær ifi Audio software. De digitale udgange styres af et femto-præcision GMT-ur (Global Master Timing) kombineret med en intelligent hukommelsesbuffer til helt at fjerne jitter. Den aktive støjreduktion reducerer uønsket støj i USB forbindelserne, og det koaksiale digitale signal renses og re-clockes af den indbyggede iPurifer teknologi.

zen-stream-teknik

Ifi Audio Zen Streamer i overskrifter:

✔ Understøtter Tidal Connect og Spotify Connect
✔ Integreret AirPlay
✔ Understøtter op til 32bit / 384kHz, DSD 256
✔ ROON Ready
✔ Fungerer som NAA (Network Audio Adapter)
✔ Asynkron USB –udgang, ANCII (Aktiv støjreduktion II) Rebalance = iSilenser. Bi-direktional, 384kHz
✔ SPDIF galvanisk adskilt / Reclock regenerate = iPurifier teknologi. SPDIF 192Khz
✔ Indbygget GUI (grafisk bruger interface) hvor der blandt andet kan oprettes playlister fra musikken på netværket
✔ Indbygget web Radio
✔ Kan også bruges som en NAA (Network Audio Adapter) med eksempelvis Signalyst Software
✔Eksklusive modes, i stedet for at kigge efter alle datapakker på netværket (roon, Tidal, Spotify osv.) kan Zen Stream afgrænses til kun Tidal, eller Roon osv.
✔ Indbygget Dual-band WiFi 2,4 og 5 GHz (802.11a / b / g / n / ac)

Your web browser does not support iframes, which means that the video zen streamer hd musik kvalitet ifi audio medlyd cannot play.