Hi-Fi strømskinne med aktiv støjrens

Ifi Audio´s nye Powerstation strømskinne benytter Aktiv støjreduktion til at levere ren renset strøm til optimering af højkvalitets Hi-Fi og A/V

KØB HER

Topsound hifi københavn
Audiocompagniet Odense
TapeConnection Aarhus
AV-Connection Sønderborg
Lydspecialisten Aalborg
Audiophile Odder
KT Radio Frederiksberg

 

Alle hi-fi systemer bliver påvirket, når strømkvaliteten fra stikkontakten er for dårlig. Det er specielt et problem i byerne. Kvaliteten af strømmen forringes yderligere af de billige switch-mode strømforsyninger der typisk er i mange husholdningsapparater, routere,  tv bokse og den store mængde RFI/EMI omkring os. Det signal der skal bevæge højttalermembranen er elektrisk og når lyden baserer sig på ”uren” strøm, vil det påvirke lydkvaliteten negativt.

Ifi Audio producerer et udvalg af produkter der effektivt reducerer støj (forvrængning) i elektrisk strøm – både direkte fra stikkontakten og via USB porte, men den nye Powestation er det første produkt fra ifi Audio der indeholder deres proprietære aktive støjreduktion i en komplet strømskinne med seks strømudtag.
Intelligent teknologi til at tackle et universelt problem

PowerStations kerneydelse er Active Noise Cancellation II – den nyeste version af ifi's proprietære støjrensende teknologi. De fleste strøm ‘forbedringssprodukter’ baserer sig på passiv støjreduktion gennem en sammensætning af filtre og regulatorer. Selvom denne teknologi kan være effektivt, har det iboende ulemper sammenlignet med ifi's aktive system, der bruger omvendt støjstrøm (modfase) til annullere støj i strømmen. Den måde, det fungerer på, er meget lig den teknologi der bruges til støjundertrykkelse hovedtelefoner.

Støj i netforsyningen findes ved forskellige frekvenser, afhængigt af kilden. Passiv støjreduktionssystemer er effektive i den øverste ende uden for det hørbare frekvensområde, men er uvirksomme ved lavere frekvenser i det hørbare område. Derudover har passive systemer brug for store kondensatorer for at være virkelig effektive, hvilket gør de bedste af den type produkter både store og dyre.

ifi's Active Noise Cancellation II reducerer effektivt støj med ca. -40dB over hele frekvensområdet. For at eliminerer støj ved de allerhøjeste frekvenser, typisk forårsaget af trådløse transmissionssystemer, er der  yderligere koblet en passiv filtrering på hvert strømudtag.
Resultatet er en strømskinne, der leverer en mål- og hørbar reduktion af både den netstøj, forårsaget af konventionelle switch-mode strømforsyninger, og støj i almindelighed som interferens forårsaget af Wi-Fi og Bluetooth.


Smarte funktioner til forbedring og beskyttelse

PowerStations smart diagnosesystem undgår potentielle problemer ved at vise både korrekt polaritet, og om der er jord. Manglen på en effektiv jord kan give hørbar støj eller brum i højttalerne, hvilket kan afhjælpes ved at tilslutte et jordkabel i PowerStations jordstik.
ifi kalder dette kredsløb Intelligent Ground, fordi det ikke vil skabe en jordsløjfe (en almindelig årsag til støj eller brummen), selvom systemet allerede er jordet.

PowerStation forbedrer ikke kun ydelsen for alle tilsluttede komponenter, den beskytter også det tilsluttede udstyr fra store udsving i lysnettet. Øjeblikkelig beskyttelse sikrer, at der ikke opstår skader på det tilsluttede udstyr, som følge af spændingsudsving. Hvis beskyttelseskredsløbet udløses, vil PowerStation kun genstarte, når det er helt sikkert at gøre det.

Specialiseret konstruktion til optimeret ydelse

PowerStation er konstrueret som et højkvalitets audio produkt med et kabinet af solidt mørk anodiseret aluminium.
For at minimerer indflydelse fra strømudtagene imellem er hver af de seks strømudtag uafhængit isoleret i sit eget kammer og der er strategisk placeret EVA (Ethylene Vinyl Acetate) til at dæmpe vibrationer.

Ifi Powerstation bruger kontinuerligt støbt PurCopper - 99.9999 procent iltfrit ren OFHC kobber grundet dets overlegne lederevne. Intern ledningsførsel er med tykt kobber med flerlags polymerisolering, solide PurCopper samleskinner og de ledende elementer i selve strømudtagene.

Samlet set har Powerstation et unikt niveau af funktionalitet og ydeevne, for prisklassen og et godt stykke over. De forbedringer PowerStation leverer er til at få øje på og inkluderer større klarhed og definition plus forbedrede dynamiske og rumlige egenskaber, samtidig undgår man den blødgøring af forkanter, timing og dynamik, der ofte høres ved mindre effektiv filtrering af strømstøj. Alt-i-alt hæves ydelsesniveauet af hvert tilsluttet apparat til en samlet opgradering af hele systemet, der leverer optimal værdi for pengene.

 PowerStation i overskrifter:

    - Aktiv og passiv støjreduktion i én konstruktion
    - Baseret på militær teknologi og giver -40dB støjreduktion i hele frekvensområdet
    - PureCopper - 99.9999 procent iltfrit ren OFHC kobber
    - Hvert strømudtag er uafhængigt isoleret med EVA (Ethylene Vinyl Acetate) for at dæmpe vibrationer
    - Smart diagnosesystem, forhindre skader på apparater ved store strømudsving
    - Detektering af korrekt jord og polaritet
    - Kabinet af solidt mørk anodiseret aluminium
    - Vægt 2.5 kg