Electrocompaniet ECM 2 Mediestreamer

Med ECM 2 fra det norske high-end mærke Electrocompaniet får musik- og filmelskere mulighed for at streame musik og film i den bedst mulige kvalitet. ECM 2 kombinerer Electrocompaniets mangeårige erfaring inden for lyd i topklasse med nye, innovative løsninger. ECM 2 kommer til salg i Danmark med levering fra november.

Electrocompaniets nye streamer ECM 2 leverer lyd- og billedkvalitet i top, hvad enten det drejer sig om musik, film, fotos, radio eller tv-udsendelser og uanset, om det bliver afviklet fra den interne harddisk (der vælges af brugeren), eller det bliver streamet fra et netværk. Dermed giver ECM 2 direkte adgang til det bedste fra det trådløse lyd- og billedunivers – uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten, samtidigt integreres ECM 2 let i dit eksisterende anlæg.

ECM 2 er udstyret med et enkelt, intuitivt bruger-interface, der gør streameren meget let at betjene, uanset om man bruger en smartphone (både Android og iPhone) eller en tablet.

ECM 2 har desuden en digital volumenkontrol, så streameren kan sluttes direkte til en effektforstærker og dermed fungere som en topklasse forforstærker i et anlæg med digitale lydkilder.

Ny teknologi og gennemprøvede principper
ECM 2 er baseret på Electrocompaniets nyeste, anmelderroste konverter, DAC’en ECD 2, der er i stand til at reproducere digitale optagelser uden tab og i højeste opløsning. DAC’en i ECD 2 og ECM 2 er en kombination af den mest moderne, digitale audio-elektronik og analoge kredsløb baseret på Electrocompaniets gennemprøvede designprincipper.

”Resultatet af kombinationen af nyt og gennemprøvet er, at de digitale signaler bliver konverteret med ekstrem lav forvrængning, støj og jitter, hvilket giver en naturlig detaljeret og præcis lydreproduktion og med Electrocompaniets kendte varme og åbne lyd,” siger Henrik Peulicke fra Medlyd, der varetager den danske import af Electrocompaniet.

Tre referenceforhandlere
Electrocompaniet forhandles i Danmark hos en referenceforhandlere:

  • AV Centrum i Farum

Om Electrocompaniet
Electrocompaniet barslede med sin første effektforstærker helt tilbage i 1976; “The 2 Channel Audio Power Amplifier” på 2x25w, som helt fortjent fik en fantastisk modtagelse overalt i verden. Det amerikanske magasin ”The Audio Critic” testede forstærkeren og skrev: “Audio freaks – eat your hearts out. This is the world’s best sounding amplifier.”

I dag ejes Electrocompaniet af det norske firma Westcontrol Electronics der, udover high end hifi, producerer komplicerede styresystemer til helikoptere, flyvemaskiner, hospitaler osv., hvor driftsikkerhed, nøjagtighed og ultimativ kvalitet er en nødvendighed. Westlakes ekspertise ses, høres og mærkes i Electrocompaniet, der i dag udvikler og fremstiller fabelagtigt vellydende produkter med kirurgisk præcision.

Læs mere på www.electrocompaniet.no

Om Medlyd
Medlyd er stiftet i år 2000 af Bent Sejbæk og Henrik Peulicke, der tilsammen har 45 års erfaring fra den danske og internationale audio- og videobranche.

Medlyd importerer og sælger high-end audio- og videoudstyr fra flere internationalt anerkendte producenter, bl.a. Rega, Electrocompaniet, JMR, OPPO, Sim2 og Procella Audio.

Medlyd tilbyder desuden undervisning i form af kurser i billedkvalitet i samarbejde med den internationale anerkendte amerikanske billedspecialist Joe Kane.

Kontaktinformationer:

Medlyd ApS
Leopardvej 26 A
7700 Thisted
Danmark

Telefon: +45 7025 3009