Lydløse magiske højttalerstandere

Det er en almindelig opfattelse, at en højttalerstander skal være så tung som muligt, men er det rigtigt ?  Det spørgsmål tager franske JM-Reynaud fat på, med deres Magic Stand II højttalerstander.

Hvordan mindskes højttalerstanderes negative indflydelse på lyden ?

Når man placerer en højttaler på en stander, vil der som følge af afstanden imellem gulvet og den øverste del af højttalerstanderen opstå stående bølger. Stående bølger skaber fasefejl og misfarvning af lyden.JMR løser dette problem med en patenteret højttalerstander opbygget af to Hemholtz resonatorer, der virker ved forskellige frekvenser. Dette aktive system er tunet ind til, at minimere lavfrekvente stående bølger i området mellem 100-400 Hz.

Forbedringen i lyden kan både måles og høres

Resultatet er målbart og i særdeleshed, hørbart. Farvningerne mindskes i forhold til almindelige højttalerstandere og den frihed for misfarvninger betyder, at man langt bedre hører højttalerens kvaliteter. Forbedringerne er i hele lydgengivelsen, fra den dybeste bas, over mellemtonen og til den højeste diskant. Basgengivelsen bliver mere præcis, tør og klar og lader mellemtonen og diskantens detaljer stå knivskarpt. Lydbilledets størrelse og placeringen af instrumenterne forbedres markant, fordi det hele strammes op, når højttalerne placeres på et sæt Magic stands.

Her kan du bruge Magic Stand II

JMR Magic Stand II er som skabt til JMR`s egne standerhøjttalere, men alle højttalere der måler mellem 30-50cm i højden spiller mærkbart bedre, placeret på et sæt Magic stand II.

Magic Stand II leveres i matsort satin lak.

The MAGIC STAND II® princippet er patenteret af JMR

Kontakt medlyd for yderligere information eller læs mere på hjemmesiden: www.medlyd.dk/maerker/jmr