The Force Awakens: To legender fra 1977 mødes endelig

Star Wars og pladespilleren er to ting fra vores barndom og ungdom, der er blevet dømt ude mange gange, men som i disse år begge oplever en tilbagekomst. Vinylens største fjende gennem mange år, CD afspilleren, er slået tilbage i et langt slag, og lever i dag en næsten usynlig tilværelse.

Det er lykkedes Medlyd at skaffe 78 stk. 10-tommers billedvinyl med motiv fra Star Wars The Force Awakens. Et samlerobjekt udgivet i et stærkt begrænset oplag til Record Store Day, april 2016.

De to legender passer så godt sammen, at vi giver billedvinylen med til de første 78 kunder, der køber den nye Rega Planar 3 2016 pladespiller. Det er en kærlig hævn på det medie, der troede at det kunne klone musikken bedre end vinyl.

Ligesom Star Wars udkom Rega Planar 3 første gang i 1977 og skabte nyt håb for lydkvalitet, som den drivende kraft til at udfolde musikken fra den sorte vinyl. Rega Planar 3 2016 har været gennem et større redesign, og har netop modtaget fem ud af fem stjerner i test hos What Hi-Fi, hvor også den tidligere model blev kåret til årets bedste produkt fem år i træk.

Få stjernelyd fra din vinyl med årtusindets stjerneprodukt.

 

 

planar 3 2016 starwars

Artist: John Williams
Titel: Star Wars: The Force Awakens (Ltd. Edt. 10” picture disc)


Record Store Day exclusive 10” picture disc vinylsingle
Specielt fremstillet 10” vinyl med to sange fra Star Wars: The Force Awakens soundtracket
Singlen har naturligvis ’The Millennium Falcon’ på forsiden
Yderst begrænset oplag på verdensplan