Rega Planar 2 - 2016 pladespiller

Den nye Planar 2 pladespiller er udviklet sideløbende med den nyligt lancerede P3 2016 model, og profiterer af de erfaringer, som Rega har gjort sig med de større modeller.

Udvikling på en god tonearm
Ny RB-220 tonearm med patenterede lejer designet af Rega med lav friktion og nul slør. Lejerne er monteret i et nyudviklet lejehus, der er lettere og stivere end tidligere. Med den nye RB-220 tonearm introduceres også en automatisk antiskaiting, hvilket gør Planar 2 2016 til en af de enkleste pladespillere at få til at spille. Efter udbalancering af tonearmen og justering til det ønskede nåletryk er pladespilleren klar til at spille.

Læs hele historien om Rega tonearmen her

Nyt centerleje uden stress
Rega har udviklet og patenteret en helt ny montering af centerlejet, der formindsker ressonanser i plinten mærkbart, samt et nyt centerleje der kører endnu mere friktionsløst og støjfrit.

Ny 24 volt motor
Motoren er pladespillerens eneste energi og derfor særdeles vigtig. Den nye Planar 2 2016 er designet med en ny 24V lavvibrationsmotor med ekstremt lavt støjniveau og præcis gangkonstans.

Ny pladetallerken
Planar 2 2016 er udstyret med en pladetallerken af glas. Tallerken er 10mm tyk, dynamisk afbalanceret og produceret til snævre tolerancer i den flotte optowhite finish. Fordi tallerkenen er hård, får man en bedre gangkonstans, bedre dynamik og ikke mindst bedre basgengivelse.

Rega Planar 2 2016 er en pladespiller, hvor vægten er lagt på at hive så meget information op af rillen som muligt, så musikken fremstår som den oprindeligt var tænkt. Naturlig dynamik og detaljerigdom i kombination med analog klang gør P2 til en djævelsk ”spillemaskine” for dem, der gerne vil opleve musikken helt tæt på. Den hurtige opsætning, den nemme daglige betjening, det enkle smukke design og den høje mekaniske kvalitet gør Planar 2 2016 til en nydelse for øjnene - og i endnu højere grad ørerne.

Rega Planar 2 2016 er landet hos vores forhandlere

Prisen for Planar 2 2016 er 3.795, - inklusive Rega Carbon pick up.

Læs mere om Planar 2 2016 pladespilleren her

rega planar 2 2016 hvid