It’s all about the art

For de fleste forbrugere er den nye fladskærm blandt det mest brugte men mindst forståede apparat i hjemmet. For at få det optimale ud af en skærm skal der nogle justeringer til. Den nye HD Basic fra Joe Kane Productions vil fortælle hvordan man kan få mest ud af sin skærm og hvorfor.

”Joe Kane er den fremmeste high definition justerings ekspert i verden og hans prisbelønnede Digital Video Essentials (DVE) er det bedste værktøj til justering og optimering af alle typer skærme” udtaler Henrik Peulicke fra firmaet Bigture, der i en årrække har samarbejdet med Joe Kane, og fortsætter ”Mens salget af HD skærme nærmeste er eksploderet, er virkeligheden, at størstedelen af forbrugerne stadig ikke forstår HD og ikke får den optimale fornøjelse af deres skærme, HD Basic er designet til at rette op det, og ved at bruge de interaktive muligheder som de nye HD formater tilbyder, er det blevet lettere end nogen sinde” udtaler Henrik Peulicke.

HD Basic er enkel og brugervenlig
Den første menu der kommer frem på HD Basic er enkel og ligefrem. Her vælges om man kun vil kalibrere sin skærm, eller om man vil opleve alle de avancerede muligheder som HD Basic tilbyder.
HD Basic ”Setting Up My TV” indeholder seks grundlæggende testbilleder der kan forbedre et high definition billede dramatisk efter bare et par minutters brug. Der er instruktioner der fortæller, hvad man skal gøre for at opnå det optimale billede på sin skærm.
HD Basic indeholder også et kapitel med “Advanced Video Test Patterns” hvor man kan finde mange test billeder fra den professionelle version af DVE, samt en 97 minutters gennemgang og forklaring om HDTV.
Hvad der også er nyt er, at der er kommentarer af Joe Kane til, hvad man skal se efter i demonstrationsmaterialet og af Allen Daviau, (Cinematographer på E.T., Empire of the Sun, Van Helsing med mere), om colorgrading af film til high definition præsentationer. HD Basic og er vigtig for alle der vil lidt mere med deres skærm og ikke mindst nyde filminstruktørens budskab mere end skærmproducentens !

HD Basic leveres med Joe Kane’s Tri-Color reference Filter og udkommer på Blu-Ray og HDDVD.
Blu-Ray versionen er regionskodet til afspilning i Europa.
HD Basic distribueres i Skandinavien af Bigture.

Find nærmeste Joe Kane HD Basic forhandler eller ring på telefon +45 7025 3009

Pressemeddelelsen om bedre billeder på din fladskærm med HD Basic fra Joe Kane kan læses som PDF her