FYNE AUDIO er Skotske højttalere i bedste kvalitet

Det prisbelønnede, skotske højttalermærke, Fyne Audio, er endelig kommet til Danmark

Da den skotske højttalerproducent Tannoy blev solgt til et filippinsk Holding selskab i 2015, pakkede den syv mand store ledergruppe deres kilt, sixpence og malt whisky og startede for sig selv for at få frie hænder til at udvikle kvalitetshøjttalere helt efter eget hjerte og egen smag. Det blev begyndelsen på Fyne Audio. Og selvom firmaet er nyt, skorter det ikke på erfaring, for de syv grundlæggere har tilsammen over 200 års erfaring med at konstruere højttalere. På videoen herunder fortæller nogle af folkene bag FYNE AUDIO lidt om deres historie og produkter.

Best-in-class højttalere

Den lange erfaring, som folkene bag Fyne Audio har med konstruktion af højttalere, kan helt klart ses i de teknologiske løsninger, man fra første dag har satset på. Siden Fyne Audio blev stiftet har virksomhedens akustiske specialister og ingeniører arbejdet på at udvikle nye teknologier der skal sikre ’best in class’ performance i alle prisklasser.

Hvad koster FYNEAUDIO højttalerne ?

Højttalersortimentet fra FYNE AUDIO spænder bredt og der modeller i mange prisklasser. Indgangen til FYNEAUDIO´s produktunivers begynder med 300 serien, og det er også her vi finder årets bedste højttaler 2020 i F-302 modellen. F-302 koster 4.490,- for et sæt. I den øvre del af udvalget er der reference serien F-1. Her modtog topmodellen F1-12 en pris, som bedste High-end højttaler 2019. Prisen for F1-12 er 285.000,- for et sæt.

Du finder alle priser på FYNE Audio højttalerne her